Follow us

Βίβιαν Δράκου | Με floral μίνι φόρεμα στην έξοδο από το μαιευτήριο

Δες το καλλίγραμμο σώμα της λίγο μετά τη δεύτερη γέννα της.

Βίβιαν Δράκου Instagram

Μόλις λίγες ημέρες έχουν περάσει από την στιγμή που υποδέχθηκαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου. Το αγαπημένο ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς το βράδυ της Κυριακής 16 Μαΐου ήρθε στον κόσμο η δεύτερη κόρη τους.

Βίβιαν Δράκου | Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της

Πλέον η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού έχει πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο και έχει επιστρέψει με το νεογέννητο μωρό της στο σπίτι της. Μάλιστα, σε σειρά φωτογραφιών που μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram, βλέπουμε και την ενδυματολογική της επιλογή για την ξεχωριστή αυτή ημέρα. Πρόκειται για ένα μίνι φλοράλ μαύρο φόρεμα με άνετη γραμμή και μακριά μανίκια, που αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της.

"Η οικογένεια μας μεγάλωσε και επίσημα πριν λίγες ημέρες. Η ευτυχία και η αγάπη μας πολλαπλασιάστηκε και οι λέξεις λίγες, για να περιγράψουμε αυτό που αισθανόμαστε ! Όλα πήγαν κατ´ευχήν και ευχαριστώ παρά πολύ γι αυτό τη γιατρό μου @stavroula_georga , τη μαία μου @eirini_tom και το @rea_maternity για τη φροντίδα που είχα εγώ και το μωρό μας" έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η χαρούμενη μανούλα.

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση από τον λογαριασμό της

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ