Follow us

Matthew McConaughey | Η συμβουλή της συζύγου του, Camila που του έσωσε την καριέρα

Ο ηθοποιός μίλησε για την περίοδο στη ζωή του που αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του.

Matthew McConaughey Splash News/Ideal Image

Πολύ πριν τον δούμε να παραλαμβάνει το όσκαρ Α' αντρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία "Dallas Buyers Club" και να ενσαρκώνει υπέροχους δραματικούς ρόλους, ο Matthew McConaughey ήταν το αστέρι των ρομαντικών κομεντί.

Σκεφθείτε όλες τις αμερικάνικες ρομαντικές ταινίες που έχετε δει στα μιλένιουμ και βρείτε μία που δεν πρωταγωνιστούσε ο McConaughey. θα δυσκολευτείτε! Ο ηθοποιός μίλησε σε συνέντευξή του στο περιοδικό AARP για την αλλαγή που έκανε στην καριέρα του και για τη συμβουλή που του έδωσε η γυναίκα του, Camila, που τον βοήθησε να φτάσει εδώ που βρίσκεται σήμερα.

Είναι 2009 και ο ηθοποιός έχει ήδη στο ενεργητικό του τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε κομεντί - που σίγουρα έχετε δει. "Ζούσα μια επιτυχημένη ζωή ως ηθοποιός. Ήμουν ο άνθρωπος για τις ρομαντικές κομεντί. Μου άρεσε να παίζω σε αυτές. Και πλήρωναν καλά. Όμως θυμάμαι να παρατηρώ εκείνη την περίοδο της ζωής μου ότι αποκτούσε περισσότερο βάθος. Είχα βρει τον έρωτα της ζωής μου, την Camila. Είχαμε ένα νεογέννητο μωρό. Ένιωθα περισσότερη χαρά και περισσότερη λύπη", δήλωσε στη συνέντευξή του.

Έτσι θέλοντας να εκφράσει τις διακυμάνσεις της ψυχολογίας του καλλιτεχνικά, συνειδητοποίησε πως έπρεπε να περιορίσει τις κομεντί. Ήθελε πολύ να ασχοληθεί με δραματικές ταινίες, όμως μέχρι τότε κανένας τέτοιος ρόλος δεν του είχε προταθεί.

Τότε η σύζυγός του, Camila, του έδωσε μία συμβουλή που τον βοήθησε να μπει στον σωστό δρόμο. "Ήταν τρομαχτικό. Αλλά η Camila είπε: Αν πρέπει να το κάνουμε, θα το κάνουμε σωστά. Έτσι απουσίασα πολύ καιρό από το Hollywood. Έλεγα όχι σε σενάρια κομεντί που μου πρότειναν. Απέρριψα ακόμη και μία ταινία με αμοιβή 14,5 εκατομμύρια", είπε χαρακτηριστικά.

Και τότε ήταν που το τηλέφωνό του ξεκίνησε να χτυπάει, λαμβάνοντας προσφορές με πιο σοβαρούς ρόλους σε ταινίες που δεν είχε φανταστεί ότι θα έπαιζε, μία από αυτές μάλιστα του χάρισε το πρώτο όσκαρ στην καριέρα του.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ