Follow us

Βάνα Μπάρμπα | Το ξέσπασμα γνωστής ηθοποιού εναντίον της μετά τις δηλώσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η γνωστή ηθοποιός από την σειρά "Αγγελική" εξαγριώθηκε από τα λεγόμενα της Βάνας Μπάρμπα

MissBloom TEAM
Βάνα Μπάρμπα NDP Photo Agency

"Κυρία” Μπάρμπα η λέξη ντροπή είναι μικρή...", έγραψε στα stories της στο Instagram η ηθοποιός Ναταλία Δήμου, η οποία αυτή την περίοδο εμφανίζεται στη σειρά "Αγγελική" του Alpha, ρίχνοντας τα πυρά της κατά της Βάνας Μπάρμπα.

Loading...

Όλα ξεκίνησαν όταν η Βάνα Μπάρμπα είχε υπερασπιστεί τον Πέτρο Φιλιππίδη ύστερα από τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης, γράφοντας στη σελίδα της στο Facebook "Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη... αρκετά πια".

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για δηλώσεις Βάνας Μπάρμπα | "Μαχαιριά στην καρδιά"

Φυσικά, η δήλωση της προκάλεσε αντιδράσεις στο κοινό, γεγονός για το οποίο ερωτήθηκε και στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ. Η ηθοποιός υποστήριξε πως θα ήταν καλό να περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου πριν δικάσουμε έναν άνθρωπο μέσω των social media, υπογραμμίζοντας πως θα δηλώνει την άποψη της δημόσια, ακόμα κι αν στο τέλος βγει λάθος..

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός είπε "Εγώ πήγα και βρήκα τον Πέτρο μία φορά μόνο και ήπιαμε έναν καφέ οι δυο μας. Δεν ήμασταν ποτέ φίλοι, δεν έχουμε συναντηθεί ούτε στη δουλειά. Όταν εγώ έγραψα τελείως παρορμητικά "κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη” είναι επειδή πιστεύω ότι τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι δεν μπορούν να φτάσουν σε τόσο αποτρόπαιες πράξεις. Αυτή είναι η άποψή μου. Θα μου επιτραπεί μέχρι το τέλος και θα αγωνιστώ και θα παλέψω γι’ αυτό να μπορώ να υπάρχω και να λέω την άποψή μου, είτε είναι σωστή είτε είναι λάθος” .

Loading...

Αυτό ήταν αρκετό για να εξοργίσει την ηθοποιό Ναταλία Δήμου, η οποία ακούγοντας τη συνέντευξη της Μπάρμπα και έχοντας υποστεί σεξουαλική παρενόχληση σε ηλικία 6 ετών όπως έχει εξομολογηθεί, ξέσπασε. "Κυρία” Μπάρμπα η λέξη ντροπή είναι μικρή μπροστά σε όλα αυτά που αναφέρατε, ώστε να υπερασπιστείτε έναν άνθρωπο γεμάτο "φως”. Συνεχίστε εσείς να μεγαλώνετε σωστά την κόρη σας και οι υπόλοιποι γονείς να αφήνουν τα παιδιά τους να παίρνουν λάθος αποφάσεις”, έγραψε στο Instagram η εξαγριωμένη ηθοποιός.

Βάνα Μπάρμπα | Το ξέσπασμα γνωστής ηθοποιού εναντίον της μετά τις δηλώσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ