Follow us

Tiger Woods | Μίλησε για το ατύχημα που παραλίγο να του στερήσει τη ζωή

"Στόχος μου είναι να ξαναπερπατήσω μόνος μου", δηλώνει ο κορυφαίος παίκτης του γκολφ.

Tiger Woods Splash News/Ideal Image

Ύστερα από το αυτοκινητιστικό ατύχημα του τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Tiger Woods αναρρώνει, αποκαλώντας την περίοδο αυτή "πιο επώδυνη από οτιδήποτε έχει βιώσει".

Ο κορυφαίος παίκτης του γκολφ μίλησε στο περιοδικό Golf Digest για τη ζωή του μετά την εμπειρία που τον έφερε αντιμέτωπο με τον θάνατο. "Είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Η φυσικοθεραπεία με κρατάει απασχολημένο. Κάνω τη ρουτίνα μου κάθε μέρα και αυτή τη στιγμή επικεντρώνονται στον νο1 στόχο μου: να περπατήσω μόνος μου. Κάνω ένα βήμα τη φορά", δήλωσε ο Woods για το δύσκολο κομμάτι της αποκατάστασης.

Ο πρωταθλητής υπέστη πολλαπλά κατάγματα στο δεξί του πόδι μαζί με πολλούς άλλους τραυματισμούς όταν το αυτοκίνητό του έχασε τον έλεγχο και αναποδογύρισε στις 23 Φεβρουαρίου στην περιοχή Rancho Palos Verdes, στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με την έρευνα των αρχών, η υπερβολική ταχύτητα ήταν η αιτία που οδήγησε στο ατύχημα. Τo όριο στο συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου έφτανε μέχρι τα 45 μίλια την ώρα, όταν ο Woods οδηγούσε με 84-87 μίλια. Οι 10 αερόσακοι του αυτοκινήτου του ήταν το γεγονός που του έσωσε τη ζωή.

Μετά την ανακοίνωση του ατυχήματος, πολλοί φαν έσπευσαν να στείλουν μηνύματα αγάπης και υποστήριξης στον πρωταθλητή, ο οποίος δηλώνει ευγνώμων καθώς τον βοήθησαν τόσο πολύ να συνεχίσει την προσπάθειά του.

Φωτο: Abaca/www.visualhellas.gr

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ