Follow us

Λάουρα Νάργες | Αποκάλυψε ποια θεραπεία αποτοξίνωσης τη βοήθησε να χάσει 13 κιλά σε 1,5 μήνα

Η detox strategy που βοήθησε απίστευτα εκείνη και την οικογένειά της.

Λάουρα Νάργες

Μετά την αποκάλυψη της Λάουρας Νάργες στο Πρωινό του ΑΝΤ1 αναφορικά με το πόσα κιλά εχει χάσει και σε πόσο διάστημα, η ίδια επανήλθε με ένα νέο post στο Instagram αναλύοντας με περισσότερες λεπτομέρειες ποια στρατηγική ακολούθησε.

"Έχασα 13 κιλά σε 1,5 μήνα και τώρα με τη γυμναστική και τη διατροφή κάνουμε συντήρηση, αλλά και γράμμωση. Δεν ήταν σκοπός να αδυνατίσω για να κάνω χαρούμενους τους άλλους που με κράζουν επειδή έχω λίγα παραπάνω κιλά. Δεν αισθανόμουν καλά με τον οργανισμό μου, είχα δύσκολο ύπνο.Έχω φάει πολύ πόλεμο, ειδικά από τη στιγμή που μπήκαμε στα σπίτια των τηλεθεατών με το Survivor και εκεί ξεκίνησε πολύ έντονα αυτή η ιστορία "α, είναι χοντρή η Λάουρα”. Αυτά και άλλα πολλά εκμυστηρεύτηκε στη Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα, τα οποία μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Πριν λίγη ώρα, η Λάουρα Νάργες αποφάσισε να αποκαλύψει την detox strategy όπως την αποκάλεσε στη λεζάντα του post της, όπου μεταξύ άλλων έγραψε και τα εξής:

"Πολλά τα γλυκά μηνύματα σας και σας ευχαριστώ ! Ξεκαθαρίζω πως η αρχική απώλεια κιλών προήλθε από μία θεραπεία αποτοξίνωσης που κάνω, η οποία απλά στάθηκε ως αφορμή να υιοθετήσω ένα πιο healthy state of mind. Ήθελα απλώς με αυτόν τον τρόπο να με φροντίσω και να με προσέξω παραπάνω, και όχι να κάνω την χάρη σε κανένα δυστυχώς αρνητικό πλάσμα εκεί έξω. Προτεραιότητα έχει ο εαυτός μας. Πιστέψτε με, με το που τον αγκαλιάσετε και τον αγαπήσετε, όλα μα όλα στη ζωή θα είναι πολύ πιο εύκολα πια... Σας αγαπώ πολύ".

Κάνοντας swipe left στο παρακάτω post μπορείς να δεις όσα έγραψε με λεπτομέρειες η παρουσιάστρια, καθώς και το detox που ακολούθησε και αποδείχτηκε πολύ βοηθητικό για εκείνη:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ