Follow us

Pulp Fiction | Ποιο ήταν το αρχικό καστ που επιθυμούσε ο Quentin Tarantino για την ταινία

Πώς θα ήταν το Pulp Fiction χωρίς τους John Travolta και Samuel Jackson;

Pulp Fiction Splash News/Ideal Image

Οι John Travolta και Samuel Jackson είχαν συνδεθεί για πολλά χρόνια με τους χαρακτήρες της ταινίας Pulp Fiction, του Quentin Tarantino και όμως σύμφωνα με στοιχεία που βγήκαν στο φως, τα ονόματα των δύο ηθοποιών δεν ήταν στις πρώτες επιλογές για τους ρόλους των Vincent Vega και Jules Winnfield.

Η ταινία που χρονολογείται το 1990, είναι μία από τις καλύτερες του δημιουργού, όμως σύμφωνα με μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο twitter, το αρχικό καστ, με το οποίο είχε φανταστεί την πλοκή ο Tarantino, ήταν διαφορετικό.

Πιο συγκεκριμένα για τους προαναφερθέντες ρόλους, ο Tarantino ως πρώτες επιλογές είχε τον Michael Madsen, με τον οποίο είχε ξανασυνεργαστεί στην ταινία "Reservoir Dogs" και τον Laurence Fishburne. Αντίθετα, τον Jackson τον προόριζε για τον ρόλο του Marcellus Wallace, τον οποίο τελικά υποδύθηκε ο Ving Rhames που ήταν η πρώτη επιλογή του.

Όσο για τον ρόλο που ενσάρκωσε ο Bruce Willis, ήταν γραμμένος για τον Matt Dillion, ενώ ο "πολύ σκληρός για να πεθάνει" ηθοποιός δεν ήταν καν στις επιλογές του σκηνοθέτη.

Ενδιαφέρον προκαλεί και το γεγονός πως η Uma Thurman, που υποδύθηκε την Mia Wallace, δεν βρισκόταν στη λίστα με τις 16 επιλογές που είχε προτείνει ο Tarantino. Φυσικά, πιθανολογούμε πως και ο ίδιος ο ταλαντούχος δημιουργός δεν θα μπορούσε να φανταστεί πλέον τον iconic χαρακτήρα, να ενσαρκώνεται από κάποια άλλη ηθοποιό.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ