Follow us

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης | Οι πρώτες δηλώσεις κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο & τα γλυκά στους δημοσιογράφους (pics)

Με mini φόρεμα αποχώρησε από το μαιευτήριο η influencer.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης NDP Photo Agency

Αφού πήρε το τελευταίο της πρωινό στο μαιευτήριο, η Χριστίνα Μπόμπα βγαίνοντας από το μαιευτήριο κρατώντας από το χέρι τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, δήλωσε πως πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η νέα μαμά που έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια την περασμένη Τετάρτη, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της, η οποία ήταν ζωγραφισμένη στο λαμπερό πρόσωπό της.

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης | Οι πρώτες δηλώσεις κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο & τα γλυκά στους δημοσιογράφους (pics)

Η ίδια δήλωσε εμφανώς συγκινημένη, χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί πως "Πλέω σε πελάγη ευτυχίας, δεν μπορώ να το πιστέψω”, η οποία πρόσθεσε με δάκρυα συγκίνησης πως όλοι κλαίνε εδώ και 5 μέρες από ευτυχία. Αποκάλεσε τον ερχομό των παιδιών της την πιο μαγική στιγμή στη ζωή της, ενώ στην ερώτηση αν έχουν σκεφτεί ονόματα για τις κόρες τους, το ζευγάρι απάντησε θετικά.

Με τη σειρά του και ο Σάκης Τανιμανίδης δήλωσε την υπέρμετρη ευτυχία που νιώθει, ο οποίος μάλιστα μοίραζε γλυκά στους δημοσιογράφους για να μοιραστεί μαζί τους τη χαρά του. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά : "Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας. Είναι λίγο υπερβολικό όλο αυτό. Βγαίνουν καθημερινά δεκάδες μωρά από τα μαιευτήρια, τα δικά μας δεν είναι διαφορετικά”. Ενώ όπως αποκάλυψε για εκείνον η πιο όμορφη εικόνα ήταν όταν αντίκρισε τη σύζυγό του να θηλάζει ταυτόχρονα τα δυο τους παιδιά.

Σάκης Τανιμανίδης

Ο νέος μπαμπάς φαίνεται πως έχει τρελαθεί με τις γυναίκες της ζωή του, το οποίο μάλιστα επιβεβαίωσε με τη δήλωση " Τρελαίνομαι, κινείται ο κόσμος όλος. Τα Τανιμανιδάκια μας είναι εδώ”.

Για την έξοδό της από το μαιευτήριο, η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε να φορέσει ένα ροζ φόρεμα τύπου t-shir-, ίσως προς τιμήν των δύο κορών της- το οποίο συνδύασε με sneakers και ψηλές κάλτσες.

Δες παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες απο την έξοδο του ζευγαριού:

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης
Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης
Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ