Follow us

Τι φόρεσαν οι πρώην παίκτες στον ημιτελικό του Survivor

Πολλοί έλαμψαν με την εντυπωσιακή παρουσία τους και άλλοι με την ηχηρή απουσία τους.

MissBloom TEAM
Ημιτελικός Survivor 2021 NDP Photo Agency

Πολλά ήταν τα στιγμιότυπα από τον χθεσινό ημιτελικό του Survivor που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του κοινού, στη διάρκεια του οποίου αναδείχθηκαν οι τρεις φιναλίστ που συνεχίζουν στον τελικό για να διεκδικήσουν το έπαθλο, για το οποίο τόσους μήνες αγωνίζονται σκληρά.

Από τη χθεσινή εκπομπή, φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι πρώην συμπαίκτες των "μαχητών", οι οποίοι έβαλαν τα καλά τους και παρακολούθησαν με την καλύτερη διάθεση την εξέλιξη του παιχνιδιού. Ηχηρές όμως ήταν και οι απουσίες παικτών, οι οποίοι προτίμησαν να μην παραβρεθούν στο Άλσος Βεΐκου όπου έλαβε χώρα ο ημιτελικός παρά να τον απολαύσουν από τη βολή του σπιτιού τους. Ο James Καφετζής ήταν ένας από αυτούς, ο οποίος συγκεκριμένα ανέβασε και ένα σχετικό στόρι που εξηγούσε τον λόγο που δεν παραβρέθηκε. Μαζί του ο Αλέξης Παππάς, ο Περικής Κονδυλάτος, η Χριστίνα Κεφαλά και η Νικολέτα Μαυρίδη απουσίαζαν από τη χθεσινή τελετή.

Τι φόρεσαν οι καλεσμένοι ;

Πέρα όμως από τις απουσίες, εντυπωσιακές ήταν οι εμφανίσεις των πρωταγωνιστών του Survivor που συναντήθηκαν με τους πρώην συμπαίκτες τους για να τους στηρίξουν.

Η Ελευθερία Ελευθερίου εμφανίστηκε με ένα crop top που είχε ακάλυπτο τον έναν ώμο με εντυπωσιακό v κόψιμο στο μπούστο, το οποίο συνδύασε με μία ασορτί μάξι φούστα με αποκαλυπτικό άνοιγμα στο πλάι στην απόχρωση του γαλάζιου. Μαζί της φωτογραφήθηκε ο Chris Σταμούλης με καλοκαιρινό, ναυτικό στιλ και η Βαλέρια Χοψονίδου φορώντας ένα φόρεμα με animal print και στιλάτα πέδιλα στο χρώμα της σεζόν.

Τι φόρεσαν οι πρώην παίκτες στον ημιτελικό του Survivor
Ελευθερία Ελευθερίου-Chris Σταμούλης-Βαλέρια Χοψονίδου

Η Ασημίνα Εγγλέζου με μαύρη δημιουργία που αποκάλυπτε τα καλλίγραμμα πόδια της.

Ασημίνα Ιγγλέζου

Ο Παύλος Γαλακτερός άρτι αφιχθείς από Μύκονο με total summer look, μαζί με τη Νικολέτα Μαυρίδη (η οποία εντέλει δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή - δες εδώ το γιατί) η οποία φορούσε ένα πουά φόρεμα και την Ελένη Χαμπέρη με υπέροχο slip dress σε απόχρωση του κόκκινου.

Γαλακτερός - Μαυρίδη - Χαμπέρη

Από τη λίστα με τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς δεν θα μπορούσαν να λείπουν η Έλενα Κρεμλίδου, φορώντας μία χρυσή δημιουργία και η Ανθή Σαλαγκούδη με ένα halter neck μάξι φόρεμα.

Έλενα Κρεμλίδου - Ανθή Σαλαγκούδη

Η Κάτια Ταραμπανκό ξάφνιασε ευχάριστα με το νέο της τολμηρό hair look.

Κάτια Ταραμπανκό - Γιώργος Κοψιδάς
Η Κάτια Ταραμπανκό με τον Γιώργο Κοψιδά

Η Αγγελική Λάμπρη εμφανίστηκε casual αλλά το ίδιο κομψή με τις πρώην συμπαίκτριές της με ένα κίτρινο top, το οποίο συνδύασε με ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι ενώ και η Άννα Μαρία Βέλλη εντυπωσίασε με το δίχρωμο φόρεμά της. Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, επίσης, τράβηξε τα βλέμματα με το πορτοκαλί κοστούμι της και τη matching φούστα όπως και η Σοφία Μαργαρίτη που ήταν άκρως εντυπωσιακή, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

Ημιτελικός Survivor 2021

Τέλος, ο Τριαντάφυλλος εμφανίστηκε με total black look, όπως και ο "αντίζηλός" του Γιώργος Ασημακόπουλος.

Τριαντάφυλλος
Γιώργος Ασημακόπουλος - Ανθή Σαλαγκούδη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ