Follow us

Δούκισσα Νομικού "Αυτό είναι το σώμα μου. Κατά καιρούς έχει κριθεί από ξένους, στο παρελθόν έχει κριθεί και από εμένα"

Η ανάρτηση που θα σου υπενθυμίσει πόσο μοναδική είσαι.

Doukissa Nomikou NDP Photo Agency

Τα social media και κυρίως το Instagram έχει λειτουργήσει για πολλούς ανθρώπους ως ένα ημερολόγιο στο οποίο ανεβάζουν φωτογραφίες και μοιράζονται σκέψεις με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Ανάμεσα τους και η Δούκισσα Νομικού, η οποία πρόσφατα ανέβασε μία φωτογραφία της με μαγιό. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε μερικές σκέψεις που έχει για το σώμα της, πόσο αυτό έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια, ενώ αποκάλυψε πως το εκτίμησε και το αγάπησε περισσότερο όταν έγινε μητέρα. Θέλησε μάλιστα να στείλει ένα body positivity μήνυμα σε όλες τις γυναίκες, υπενθυμίζοντας σε όλες πως είμαστε υπέροχες όπως κι αν μοιάζει το σώμα μας.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έγραψε "Αυτό είναι το σώμα μου. Κάποιες φορές είναι πολύ αδύνατο, άλλες φορές έχει περισσότερες καμπύλες.
Άλλες φορές είναι εξαντλημένο, άλλες φορές είναι γραμμωμένο. Κατά καιρούς έχει κριθεί από ξένους, στο παρελθόν έχει κριθεί και από εμένα. Μέχρι που έγινα μαμά. Και το εκτίμησα. Το θαύμασα. Το αγάπησα.
Μην αφήνεις κανένα σχόλιο να σε επηρεάσει. Κανένα "είσαι πολύ αδύνατη, είσαι πολύ ζουμερή, είσαι πολύ γυμνασμένη, είσαι πολύ αγύμναστη". Να ξέρεις μόνο ένα πράγμα: είσαι πολύ …υπέροχη."

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ