Follow us

H αγαπημένη mascara της Δούκισσας Νομικού χαρίζει βλεφαρίδες σαν ψεύτικες, με ένα μόνο πέρασμα

Η mascara για θεαματικές βλεφαρίδες που λατρεύει και η Kendall Jenner.

Δούκισσα Νομικού Instagram

Δεν αρκεί να γνωρίζεις πώς να εφαρμόζεις σωστά τη mascara για να αποκτήσεις υπέροχες βλεφαρίδες - πολλές φορές τη μεγαλύτερη σημασία έχει το ίδιο το προϊόν, η φόρμουλα και το βουρτσάκι μιας mascara για να χαρίσεις μέχρι και εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων στις δικές σου, φυσικές βλεφαρίδες. Ευτυχώς, υπάρχει μια mascara που χαρίζει αυτό ακριβώς το falsies effect με ένα μόλις πέρασμα - και είδαμε ότι είναι και η αγαπημένη της Δούκισσας Νομικού αλλά και της Kendall Jenner.

Η Κατερίνα Καινούργιου με το χρώμα νυχιών που αναμένεται να επικρατήσει φέτος την άνοιξη

Πρόκειται για τη νέα mascara Panorama by Volume Million Lashes της L'Oréal Paris που χαρίζει πανοραμικό όγκο από άκρη σε άκρη, με πληθωρικές βλεφαρίδες που ξεδιπλώνονται τόσο, ώστε το βλέμμα να δείχνει 1,4 φορές μεγαλύτερο. Εμπλουτισμένη με το αποκλειστικό σύμπλεγμα StretchflexTM 5%, αυτή η mascara επεκτείνει και επιμηκύνει τέλεια κάθε βλεφαρίδα χαρίζοντας της όγκο, για εκθαμβωτικό, πανοραμικό αποτέλεσμα. Το καλύτερο; Το νέο βουρτσάκι με τρίχες πολλαπλών επιπέδων πιάνει κάθε τρίχα από άκρη σε άκρη ώστε να μην αφήνει κανέναν κόμπο στις βλεφαρίδες.

Δούκισσα Νομικού | Το μυστικό που ακολουθεί για τέλειο κράτημα στα κυματιστά μαλλιά της, όλη μέρα

Η Δούκισσα Νομικού δείχνει να μην την αποχωρίζεται ενώ σε όποια φωτογραφία κι αν τη δούμε να ποζάρει, το βλέμμα της δείχνει απίστευτα σαγηνευτικό, με βλεφαρίδες που φτάνουν "ως τον ουρανό".

H αγαπημένη mascara της Δούκισσας Νομικού χαρίζει βλεφαρίδες σαν ψεύτικες, με ένα μόνο πέρασμα
mascara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ