Follow us

Sex and the City | Αυτοί είναι οι νέοι ηθοποιοί που προστίθενται στο καστ του reboot

Νέοι χαρακτήρες μπλέκονται στις ιστορίες των κεντρικών ηρωίδων.

Sex and the City Splash News/Ideal Image

And Just Like That... οι πρώτες φωτογραφίες των γυρισμάτων έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, με το reboot του Sex and the City να είναι πιο κοντά από όσο το περιμέναμε. Οι original χαρακτήρες της σειράς επέστρεψαν στις θέσεις τους, με νέες ενδιαφέρουσες ιστορίες και καινούριους ηθοποιούς να διανθίζουν τα 10 νέα επεισόδια της πρώτης σεζόν του And Just Like That.

Μέχρι τώρα είχε γίνει γνωστή η προσθήκη της ηθοποιού Sara Ramirez, η οποία μάλιστα θα υποδυθεί έναν non binary χαρακτήρα και θα συνεργάζεται με την Carrie Bradshaw, ενώ και οι σύντροφοι των τριών ηρωίδων επιστρέφουν στο reboot. Με τρεις νέες αναρτήσεις στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram, ανακοινώθηκαν οι 3 νέοι χαρακτήρες που θα πλαισιώσουν τις καινούριες ιστορίες.

Πιο συγκεκριμένα στο καστ, θα προστεθούν οι εξής ηθοποιοί:

Sarita Choudhury

Loading...

Με μία λαμπρή καριέρα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση - με γνωστότερη τη συμμετοχή της στη σειρά "Homeland"-, η Choudhury θα υποδυθεί τον ρόλο της Seema Patel, μιας αυτοδημιούργητης μεσίτριας που δουλεύει σε μία μεγάλη εταιρεία του Μανχάταν.

Nicole Ari Parker

Loading...

Μία δεύτερη Parker προστίθεται στο καστ του Sex and the City, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε δημοφιλείς σειρές των τελευταίων ετών, όπως το "Empire" και το "Chicago PD". Στο And Just Like That θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα της Lisa Todd Wexley, η οποία είναι δημιουργός ντοκιμαντέρ και μαμά τριών παιδιών στην περιοχή Park Avenue.

Karen Pittman

Loading...

Την είδαμε στο "The Americans" , όμως την προσέξαμε στο "The Morning Show". Τώρα θα τη δούμε να υποδύεται τη δρ Nya Wallace, μία καθηγήτρια Νομικής στο Πανεπιστήμιο Columbia.

"Όλοι στο 'And Just Like That' είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε αυτές τις απίθανες και φωτεινές ηθοποιούς στην οικογένεια του Sex and the City. Κάθεμία θα προσθέσει τη μοναδική της σπίθα και τη μεγάλη της καρδιά σε αυτούς τους χαρακτήρες και στις ιστορίες που θα διηγηθούμε", δήλωσε ο δημιουργός και παραγωγός της σειράς, Michael Patrick King.

Από τη μία βλέπουμε την προσπάθεια του reboot να συμπεριλάβει περισσότερους ανθρώπους χρώματος και άτομα που συχνά δεν αντιπροσωπεύονται στην τηλεόραση. Από την άλλη ίσως είναι και ένας τρόπος να καλυφθεί το κενό που θα δημιουργήσει η απουσία του χαρακτήρα της Samantha Jones, της τέταρτης της παρέας, η οποία δεν θα επιστρέψει στα νέα επεισόδια.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ