Follow us

Τζίνα Αλιμόνου | Το πρώην μοντέλο και μαμά τεσσάρων παιδιών ποζάρει με μπικίνι και εντυπωσιάζει

Η 48χρονη πιο όμορφη από ποτέ

MissBloom TEAM
Τζίνα Αλιμόνου

Βρισκόμαστε πια στην καρδιά του καλοκαιριού, οι θερμοκρασίες είναι στα ύψη και οι εξορμήσεις στη θάλασσα μοιάζουν η καλύτερη επιλογή, τόσο για εκείνους που είναι σε διακοπές, όσο και για εκείνους που ακόμη δεν έχουν φύγει από την πόλη.

Το ίδιο σκέφτηκε η Τζίνα Αλιμόνου, ηθοποιός και πρώην μοντέλο, που έβαλε το μαγιό της και βρέθηκε στην κοντινότερη παραλία προκειμένου να δροσιστεί και να κάνει τις βουτιές της μακριά από τον καύσωνα. Η YouTuber που ασχολείται με θέματα ευζην, αποτελεί το πιο τρανό πσράδειγμα ότι η άσκηση, ο υγιεινός τρόπος ζωής και διατροφής , έχουν αποτέλεσμα, το οποίο αντικατοπτρίζεται φυσικά και στην ίδια.

Έχοντας αποκτήσει τέσσερα παιδιά, την Ανδριάνα, τον Σταύρο, την Αέλια και την Αμαλία, σίγουρα ο ελεύθερος χρόνος της είναι περιορισμένος- γεγονός που δεν την εμποδίζει από το να ξεκλέβει και λίγο για τον εαυτό της και όσα την κάνουν πραγματικά χαρούμενη.

Τζίνα Αλιμόνου | Πλάνα από το minimal σπίτι που μένει με τα παιδιά της

Λάτρης του μίνιμαλ στιλ και πιστή στα beachwear που προτιμά,φόρεσε ένα απλό καφέ μπικίνι και εντυπωσίασε με τις αναλογίες της

Ποζάροντας χαμογελαστή στην παραλία, ανέβασε τη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram και μας ενημέρωσε ότι τραβήχτηκε με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Golden Hour

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ