Follow us

Britney Spears | Πώς είναι σήμερα οι γιοι της και γιατί δεν έχει την κηδεμονία τους

Τους τελευταίους μήνες, η Britney Spears βρέθηκε στο προσκήνιο, ύστερα από την αποκάλυψη της τυραννικής κηδεμονίας που υφίσταται από τον πατέρα της.

Britney Spears Instagram

Ύστερα από 13 χρόνια, μέσα στα οποία η Britney Spears ήταν η μαριονέτα του πατέρα της, αφού από το 2007 και μετά τον νευρικό κλονισμό που είχε υποστεί, το δικαστήριο είχε υποβάλλει την τραγουδίστρια σε μία άδικη κηδεμονία, η ποπ σταρ αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της, καταγγέλοντας επιτέλους τον εφιάλτη στον οποίο ζούσε όλα αυτά τα χρόνια και ζητώντας τη λήξη της κατάστασης αυτής.

Spears Vs Spears | Η Britney Spears ξεσκεπάζει την αδερφή της

Και ενώ η ίδια θέλει τη ζωή της πίσω, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν ποια είναι η σχέση με τους δύο γιους της, Preston και Jayden, τους οποίους απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Kevin Federline.

Η σχέση με τον Kevin Federline

Σε ηλικία 24 ετών και ενώ βρισκόταν στην κορυφή της καριέρας της, η Spears γνωρίζει τον Federline και μαζί του αισθάνεται πως έχει βρει τον έρωτα. Πολύ σύντομα θα μείνει έγκυος και θα αποφασίσουν να παντρευτούν. Η καριέρα της αρχίζει να παίρνει την κάτω βόλτα και δύο μήνες αφού φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, το 2006, η ποπ σταρ θα πάρει την απόφαση να τερματίσει τον γάμο της μαζί με τον χορευτή. Τα μέσα θα πέσουν πάνω της, καταδιώκοντάς την και δημιουργώντας μια εικόνα κακής μαμάς, που ταΐζει τα παιδιά της με junk food και δεν τα προσέχει καθόλου. Η πίεση των μίντια, ο χωρισμός της και το γεγονός πως θα έχει υπό την ευθύνη της την ανατροφή δύο παιδιών, η Spears θα πάθει νευρικό κλονισμό και θα εμφανιστεί με ξυρισμένα τα μαλλιά της. Τότε, θα ξεκινήσει η αρχή του τέλους, όταν ο πατέρας θα λάβει δράση, με το δικαστήριο να τον χρήζει υπεύθυνο για τη ζωή της και την περιουσία της. Από την άλλη, σε ό,τι αφορά την κηδεμονία των δύο γιων της, το 2019 η Spears θα λάβει μόνο το 30% από το δικαστήριο, που της επέτρεπε αποκλειστικά και μόνο επισκέψεις, με τον Federline να έχει μέχρι σήμερα το 70%.

Loading...

H Britney Spears ως μητέρα

Παρ΄όλ'αυτά, οι έφηβοι πλέον γιοι της περνούν πολύ χρόνο με τη μητέρα τους, η οποία κατά καιρούς μοιράζεται φωτογραφίες μαζί τους. Πάνω σε αυτό, είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο πως δεν συνηθίζει να τους ανεβάζει γιατί είναι σε αυτή την ηλικία που θέλουν να εκφράζονται μόνοι τους. Μάλιστα στην ίδια ανάρτηση, η Britney Spears είχε δηλώσει πως "είμαι πολύ τυχερή που τα δύο μωρά μου έχουν γίνει gentlemen και τόσο ευγενικοί, πράγμα που σημαίνει πως κάτι έκανα σωστά".

Loading...

Όπως είχε δηλώσει πρόσφατα ο πατέρας τους, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της πρώην συζύγου του, για εκείνον το σημαντικότερο είναι η Britney να είναι καλά ψυχολογικά, για να είναι κατ'επέκταση και μια καλή μαμά. Τα παιδιά της, όπως και ο ίδιος, θέλουν η Spears να ζει ελεύθερη, να είναι ευτυχισμένη και να έχει τη ζωή που πραγματικά της αξίζει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ