Follow us

Ο Harvey Weinstein δηλώνει αθώος στο δικαστήριο αλλά κανείς δεν τον πιστεύει

Ο παραγωγός ταινιών ύστερα από μία σειρά αναβολών, κατέθεσε στο δικαστήριο του Λος Άντζελες για νέες καταγγελίες, υποστηρίζοντας μέχρι τέλους την αθωότητά του.

Harvey Weinstein Abaca/Visual Hellas

Ύστερα από το σκάνδαλο με τα περιστατικά σεξουαλικών παρενοχλήσεων στον χώρο του κινηματογράφου, το οποίο αναπόφευκτα έλαβε το πρόσωπο του Harvey Weinstein εξαιτίας των αποτρόπαιων πράξεων του εις βάρος ηθοποιών και γυναικών που δούλευαν στη βιομηχανία του Hollywood, ο γνωστός παραγωγός ταινιών εξακολουθεί να κατηγορείται, αυτή τη φορά στο Λος Άντζελες.

Αφού το 2020, ο Weinstein έλαβε την ποινή των 23 ετών με τις κατηγορίες του 3ου βαθμού βιασμού, την οποία εκτίει στη φυλακή, μεταφέρθηκε χθες στο Λος Άντζελες προκειμένου να δικαστεί για τις 11 νέες καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του, στην πολιτεία της Καλιφόρνιας.

Μέχρι τώρα, η νομική ομάδα του προσπαθούσε να καθυστερήσει τις διαδικασίες, με την πρόφαση ότι πάσχει από σοβαρά ιατρικά ζητήματα όπως διαβήτη, καρδιολογικές παθήσεις ακόμα και προβλήματα με την όρασή του. Εν τέλει, η υπόθεση δεν χωρούσε άλλη αναβολή, αφού ο παραγωγός είναι κατηγορούμενος για 11 αδικήματα στην περιοχή του Λος Άντζελες, 4 περιστατικά βιασμού και 7 άλλες σεξουαλικές επιθέσεις, τα οποία όλα μαζί μπορούν να οδηγήσουν τη νέα ποινή του στα 140 χρόνια.

Δες περισσότερα στο Harpersbazaar.gr

Φωτογραφία: Abaca/Visual Hellas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ