Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Φωτογραφίζει τη δύο μηνών κόρη της, Σιέννα

Από τη Μύκονο με (πολλή) αγάπη.

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος

Μια χαρούμενη μανούλα δύο πλέον παιδιών είναι η Αθηνά Οικονομάκου ή αλλιώς ενός πρίγκιπα και μιας πριγκίπισσας, όπως αγαπά να χαρακτηρίζει η ίδια τον γιο και την κόρη της.

Πρόκειται για τους καρπούς του έρωτά της με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, τον τριών ετών Μάξιμο και τη μόλις δύο μηνών Ηλέκτρα Σιέννα.

Όσον αφορά την επιλογή του ονόματος της κόρης της, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο Hello:

Το όνομα Ηλέκτρα το επιλέξαμε λόγω της μητέρας του συζύγου μου. Όσο για το Σιέννα, στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, πριν μάθουμε ότι είναι αγόρι, ήμαστε διακοπές με τον Φίλιππο και αρχίσαμε να ψάχνουμε ονόματα. Καταλήξαμε λοιπόν στο Μάξιμος για αγόρι και στο Σιέννα για κορίτσι. Όταν ήρθε στη ζωή μας ο γιος μας, τον ονομάσαμε Μάξιμο-Σπύρο και, τώρα με το κοριτσάκι, δεν το συζητήσαμε καν. Δεν είχαμε στο μυαλό μας ότι πρέπει να της δώσουμε οπωσδήποτε ένα όνομα που να γιορτάζει. Ελπίζω να αρέσει και σε εκείνη.

Φλοράλ στα φλοράλ | Η Αθηνά Οικονομάκου συνδύασε άψογα το φλοράλ μπικίνι με το κιμονό της

Την περίοδο αυτή λοιπόν η ηθοποιός βρίσκεται στο αγαπημένο της νησί, αυτό των Ανέμων, όπου συνηθίζει να περνά τα καλοκαίρια της, μιας και εκεί βρίσκεται η ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί ο σύζυγός της.

Φυσικά μαζί της είναι ο Μάξιμος και η Σιέννα, με την Αθηνά Οικονομάκου να μοιράζεται μερικά πολύ τρυφερά στιγμιότυπα μαζί τους. Έτσι και σε story που έκανε πρόσφατα στον λογαριασμό της στο Instagram από τη Μύκονο, απαθανάτισε τη μικρή της, χωρίς φυσικά να φαίνεται το πρόσωπό της.

Το σχετικό story παρακάτω

Αθηνά Οικονομάκου | Φωτογραφίζει τη δύο μηνών κόρη της, Σιέννα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ