Follow us

Πέτρος Φιλιππίδης | Θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης και θα ζητήσει να φορέσει βραχιολάκι

Με δικά του μάλιστα έξοδα.

MissBloom TEAM
Πέτρος Φιλιππίδης NDP

Νέες εξελίξεις μαθαίνουμε πλέον καθημερινά αναφορικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κρατείται από την Τετάρτη 28 Ιουλίου στη φυλακή Τρίπολης, για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Πέτρος Φιλιππίδης | Ζήτησε να δει τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου

Μετά τις καταγγελίες σε βάρος του, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης βρίσκεται στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη, κάτι που ζήτησε και ο ίδιος μιας και τον γνωρίζει και μαζί του νιώθει περισσότερο ασφαλής. Την περασμένη Δευτέρα μάλιστα δέχθηκε και το πρώτο του επισκεπτήριο από τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης.

Πέτρος Φιλιππίδης | Θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης και θα ζητήσει να φορέσει βραχιολάκι

Σύμφωνα τώρα με την εφημερίδα On time, ο Πέτρος Φιλιππίδης σκοπεύει να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης και να ζητήσει να τεθεί σε καθεστώς επιτήρησης υπό το ηλεκτρονικό σύστημα γεωποντισμού ή αλλιώς γνωστό και ως "βραχιολάκι". Αυτό μάλιστα με δικά του έξοδα.

Στο ίδιο ρεπορτάζ διαβάζουμε ότι επιθυμία του ηθοποιού είναι να παραμείνει κρατούμενος στο σπίτι του, έως ότου πραγματοποιηθεί η δίκη του, προκειμένου να μην βρίσκεται με άλλους 19 κρατούμενους στο κελί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ