Follow us

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου | Η κυκλαδίτικη μπομπονιέρα που πρόσφεραν στους καλεσμένους

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από μερικές ημέρες στη Σύρο, στον τόπο καταγωγής της νύφης.

MissBloom TEAM
Δανάη Μιχαλάκη Γιώργος Παπαγεωργίου NDP

Μεταξύ συγγενών και κοντινών φίλων, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου είπαν το "ναι", σε έναν παραμυθένιο πολιτικό γάμο που έλαβε χώρα στη Σύρο, στην έπαυλη Τσιπορίνα όπου στεγάζεται το Δημαρχιακό μέγαρο Ποσειδωνίας.

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου | Η πρώτη εμφάνισή τους στη Σύρο μετά τον παραμυθένιο γάμο τους

Η τελετή πραγματοποιήθηκε ανήμερα των γενεθλίων της νύφης ενώ η επιλογή του νησιού δεν ήταν τυχαία, αφού η πρωταγωνίστρια της σειράς του ANT1 "Άγριες Μέλισσες" κατάγεται από τη Σύρο.

Η νύφη όπως είδαμε και από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν φόρεσε μία εντυπωσιακή νυφική δημιουργία που την έκανε να μοιάζει με σύγχρονη πριγκίπισσα, η οποία φυσικά δεν θα μπορούσε στο δικό της παραμύθι να μην έχει στο πλευρό της έναν πρίγκιπα, με τον Γιώργο Παπαγεωργίου να είναι και εκείνος ντυμένος στα λευκά.

Ύστερα από την τελετή στο δημαρχείο, ακολούθησε δεξίωση στο κοντινό ξενοδοχείο Alkyon, όπου μοιράστηκαν και οι μπομπονιέρες στους καλεσμένους. Ανάμεσά τους, εμφανίστηκε σχεδόν όλο το καστ της σειράς, οι οποίοι παραβρέθηκαν για να τιμήσουν με την παρουσία της το ερωτευμένο ζευγάρι ενώ φυσικά από τον γάμο δεν έλειψε η μητέρα του γαμπρού, η ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού, η οποία εντυπωσίασε με την fashion επιλογή που έκανε.

Αφού λοιπόν ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε νησί, ήταν δύσκολο να μην έχει αντίστοιχα παραδοσιακά στοιχεία, όπως για παράδειγμα η μπομπονιέρα που κινήθηκε σε νησιωτικό στιλ. Ειδικότερα, η μπομπονιέρα που μοιράστηκε στους προσκεκλημένους είχε έντονο αέρα Κυκλάδων και πιο συγκεκριμένα ήταν μία πέτρα ζωγραφισμένη στο χέρι, που πάνω είχε το σχέδιο ενός ματιού και τα ονόματα του ζευγαριού μαζί με την ημερομηνία του γάμου τους.

Δες εδώ τη μπομπονιέρα των νεονύμφων:

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου | Η κυκλαδίτικη μπομπονιέρα που πρόσφεραν στους καλεσμένους

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ