Follow us

Ιωάννα Χαρδαλιά | Η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά ξεσπά : "Είναι ντροπιαστικό να χαίρεστε με τη λύπη μας"

Ύστερα από το ισχαιμικό επεισόδιο του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, η κόρη του, Ιωάννα πέρασε στην αντεπίθεση.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Χαρδαλιά - Νίκος Χαρδαλιάς Instagram

Εξιτήριο έλαβε σήμερα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη.

Συγκίνηση Χρυσοχοΐδη για την περιπέτεια υγείας του Χαρδαλιά: "Ο Νίκος είναι γεννημένος μαχητής" (vid)

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μπορεί προς το παρόν να είναι καλά και να μη διατρέχει κάποιον κίνδυνο όπως ενημέρωσαν οι γιατροί, πριν από λίγες ώρες όμως και ενώ η κατάστασή του ήταν άγνωστη, ακόμα και για την οικογένειά του, πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν πως ήταν μια καλή στιγμή για να κάνουν πλάκα με την κατάσταση της υγείας του, πέρα από εκείνους που έστειλαν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση.

Ειδικότερα, ένα ήταν το σχόλιο που κατάφερε να βγάλει από τα ρούχα της την κόρη του Νίκου Χαρδαλιά, Ιωάννα, η οποία αν και αποφεύγει να απαντάει σε κακόβουλες αναρτήσεις, η υπομονή της φάνηκε πως εξαντλήθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, ένας χρήστης στο Facebook απάντησε στην είδηση για την κατάσταση υγείας του Υφυπουργού: "Να κι ένα ευχάριστο. Άντε καλά ξεκουμπίδια!". Τη χυδαία αυτή φράση δεν μπορούσε να προσπεράσει η Ιωάννα Χαρδαλιά, η οποία απάντησε στον χρήστη με τον καλύτερο τρόπο. "Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου. Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας. Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ’ όλα σεβαστές, ή τουλάχιστον πρέπει να είναι, θεωρώ ειδεχθές και ντροπιαστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας. Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας. Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο χαρούμενους σήμερα", έγραψε η Ιωάννα Χαρδαλιά.

Δες παρακάτω την απάντηση της κόρης του Νίκου Χαρδαλιά:

Ιωάννα Χαρδαλιά | Η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά ξεσπά : "Είναι ντροπιαστικό να χαίρεστε με τη λύπη μας"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ