Follow us

Γιώργος Παπανδρέου | Βαφτίστηκε η εγγονή του στην Κρήτη - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της κόρης του, Μαργαρίτας (εικόνες)

Η κομψή βάπτιση και το ασυνήθιστο όνομα που δόθηκε στη μικρή.

MissBloom TEAM
Βάπτιση παπανδρέου Instagram

Ευτυχισμένος πρέπει να νιώθει ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος ταξίδεψε στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στα Μάλια για να παραστεί στη βάπτιση της εγγονής του και κόρης του γιου του, Ανδρέα.

Βάπτιση - υπερπαραγωγή για την Αλεξάνδρα Λοΐζου και τον Ελληνοκύπριο μεγιστάνα Ανδρέα Παναγιώτου

Οι ελάχιστες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media και σε τοπικά sites μάς έδωσαν την εντύπωσης μιας κλειστής τελετής, δεδομένης της πανδημίας του κορονοϊού, όμως αρκετά κομψής, με νησιωτικό αέρα.

Η κόρη του Ανδρέα Παπανδρέου, γιου του πρώην πρωθυπουργού, γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2019 και βαφτίστηκε ανήμερα των γενεθλίων της στην Κρήτη, που τα τελευταία χρόνια έχουν αποφασίσει να έχουν οι γονείς της ως μόνιμη βάση τους. Ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίος είναι γιος του Γιώργου Παπανδρέου από τον πρώτο του γάμο με την Εύα Γεωργίου, αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολέγιο ενώ συνέχισε τις σπουδές στη Βοστόνη με πεδίο τα οικονομικά. Εν τέλει, όμως, πριν λάβει το πτυχίο του αποφάσισε να κάνει αλλαγή στην καριέρα του, μετακομίζοντας στη Σουηδία για σπουδές κοινωνιολογίας. Τα τελευταία χρόνια, όπως προαναφέρθηκε, ζει στο Ηράκλειο της Κρήτης μαζί με την οικογένειά του.

Και το όνομα αυτής, Εμμέλεια.

Όμως πέρα από την εγγονή του Γιώργου Παπανδρέου που αναμφίβολα συγκέντρωσε τα βλέμματα, και η κόρη του, Μαργαρίτα Παπανδρέου έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Η κόρη του πρώην πρωθυπουργού, η οποία πριν από λίγους μήνες πήρε το διδακτορικό της, γεγονός που ο πατέρας της μοιράστηκε στα social media με τους followers του, επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα στην απόχρωση του κόκκινου κρασιού, το οποίο συνδύασε με μαύρα χαμηλά πέδιλα.

Δες φωτογραφίες από τη βάπτιση:


Γιώργος Παπανδρέου | Βαφτίστηκε η εγγονή του στην Κρήτη - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της κόρης του, Μαργαρίτας (εικόνες)
Παπανδρέου βάπτιση

Παπανδρέου βάπτιση
Παπανδρέου βάπτιση
Παπανδρέου βάπτιση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ