Follow us

Ευχάριστα νέα | Ποια ηθοποιός της σειράς "'Ηλιος" αρραβωνιάστηκε Ολυμπιονίκη του Τόκιο;

Ύστερα από την συγκατοίκηση, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.

MissBloom TEAM
Φουλοπ Instagram

Ο ασημένιος Ολυμπιονίκης της Εθνικής ομάδας του πόλο, Γιώργος Δερβίσης, όχι μόνο κατάφερε να ανέβει με τους συμπαίκτες τους στο βάθρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα με τη σύντροφό του και ηθοποιό, Ιζαμπέλα Φούλοπ.

Πρώην παίκτρια του Fame Story αρραβωνιάστηκε στην Κεφαλλονιά και μας δείχνει το μονόπετρο

Η κόρη του γνωστού Ούγγρου εικαστικού Τίμπορ Φούλοπ, η οποία συμμετείχε την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν στη σειρά του ΑΝΤ1 "'Ηλιος" είπε το ναι στον επί τρία χρόνια σύντροφός της, με το νεαρό ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Loading...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Espresso”, το ζευγάρι ύστερα από την απόφαση να συγκατοικήσει στη Βούλα, επέλεξε να επισφραγίσει τον έρωτά του, ανεβαίνοντας σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Loading...

Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες τους στο Instagram, οι δύο σύντροφοι είναι full in love και ο ένας νοιάζεται πολύ για τον άλλο. Μάλιστα, στη δύσκολη προετοιμασία του Δερβίση για το Τόκιο, η Ιζαμπέλα Φούλοπ στάθηκε στο πλευρό του, βοηθώντας τον ψυχολογικά για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, επιστρέφοντας στην Ελλάδα με το ασημένιο μετάλλιο - μία τεράστια νίκη για όλους τους Έλληνες.

Loading...

Έτσι, όπως η ίδια στάθηκε δίπλα του όλον αυτό τον καιρό, με την ίδια αφοσίωση και ο Γιώργος Δερβίσης στηρίζει τη σύντροφό του σε όποια απόφαση κι αν πάρει.

Loading...

Η Ιζαμπέλλα Φούλοπ, που είναι βαφτιστήρα του ηθοποιού Κώστα Καρρά, είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα στη ζωή της, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως το ζευγάρι θα παντρευτεί στα μέσα του 2022.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ