Ελεονώρα Μελέτη | Η τρυφερή αγκαλιά της κόρης της που ζέστανε τις καρδιές όλων των user του Instagram

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας και το ιδιαίτερο μήνυμα της φωτογραφίας

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει πολλές πτυχές της ζωής της στα social media και λατρεύει να μοιράζεται προσωπικές της στιγμές με τους followers της, οι οποίοι πιστά την ακολουθούν και μαθαίνουν για την καθημερινότητά της.

Ελεονώρα Μελέτη | Η αποστομωτική απάντηση όταν της είπαν ότι "γέρασε"

Όπως οι περισσότεροι celebrities, έτσι και η ίδια απολαμβάνει τις διακοπές της με την οικογένειά της, φορτίζοντας μπαταρίες ώστε να προετοιμαστεί για τη νέα απαιτητική χρονιά που ακολουθεί.

Όπως είναι γνωστό, η παρουσιάστρια πήρε μεταγραφή για το κανάλι του Mega, όπως και η Ελένη Μενεγάκη, με την οποία πριν από λίγες ημέρες είχε μία συνομιλία για το τηλεοπτικό σκηνικό.

Πριν όμως επιστρέψει δριμύτερη και αναλάβει το πόστο της, η παρουσιάστρια περνάει ποιοτικό χρόνο με την κόρη της, κάνοντας βουτιές στη θάλασσα και παίζοντας παιχνίδια στην παραλία.

Πρόσφατα, η Ελεονώρα Μελέτη ανέβασε μία φωτογραφία όπου βρίσκεται αγκαλιά με τη μικρή της, ατενίζοντας τα κύματα της θάλασσας και νιώθοντας ευγνώμων για αυτή τη στιγμή. Επιπλέον, στο caption της φωτογραφίας, η παρουσιάστρια έγραψε : "Κ που λες παιδί μου, ο κόσμος δεν θα είναι πάντα κ μόνο αυτό που θα σου περιγράψουν…", αναφερόμενη πιθανώς στις δυσκολίες της ζωής αλλά και στα τελευταία γεγονότα με τις πυρκαγιές αλλά και όλα αυτά που συμβαίνουν στον πλανήτη μας που έκαναν τον κόσμο μας λίγο πιο σκοτεινό.

Δες το τρυφερό στιγμιότυπο: