Η Σίσσυ Χρηστίδου δε φεύγει από το πλευρό της μητέρας της στο νοσοκομείο - Η νέα αναρτησή της

Η παρουσιάστρια πέρασε μία πολύ περιέργη χρονιά, έχοντας και τους δυο της γονείς στο νοσοκομείο.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Μία δύσκολη χρονιά εξακολουθεί να βιώνει η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία πριν από λίγο καιρό είχε ανακοινώσει τη δυσάρεστη είδηση για την κατάσταση της υγείας της μητέρας της, η οποία διαγνώσθηκε με μία σπάνια μορφή λευχαιμίας.

Σίσσυ Χρηστίδου | Η φωτογραφία με τη μητέρα της μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου και η έκκληση για αίμα

Η παρουσιάστρια, η οποία κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο για χάρη του γιου της, απολαμβάνοντας λίγες ημέρες χαλάρωσης, συνεχίζει τον μακρύ αγώνα, μη φεύγοντας από το πλευρό της μητέρας της που βρίσκεται εδώ και κάποιους μήνες στο νοσοκομείο.

Η ίδια στο βίντεο που είχε αναρτήσει στο YouTube, εξηγώντας την κατάσταση, είχε αναφερθεί και στην υγεία του πατέρα της, ο οποίος επίσης βρισκόταν συγχρόνως στο νοσοκομείο, δίνοντας τη μάχη κατά του κορονοϊού.

Όπως κάθε μέρα, η Σίσσυ Χρηστίδου εξακολουθεί να επισκέπτεται τη μητέρα της στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, ώστε να της κρατάει συντροφιά. Η ίδια ανήρτησε χθες μία φωτογραφία, στην οποία μάς έδειξε τι κάνει τις ώρες της αναμονής. Η παρουσιάστρια, που τη νέα τηλεοπτική χρονιά μετακομίζει στο κανάλι MEGA, ανήρτησε μία φωτογραφία, απαθανατίζοντας το βιβλίο που διαβάζει αυτή την περίοδο, το οποίο την απασχολεί την ώρα που περιμένει για να δει τη μητέρα της.

Η "Σκιά του ανέμου" του Κάρλος Ρουίθ Θαφόν κρατάει συντροφιά στην παρουσιάστρια, με την ίδια να γράφει στο caption "Η αναμονή είναι το δηλητήριο της ψυχής…", αναφερόμενη φυσικά στη δική της κατάσταση.

Δες την ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου: