Οι τρεις κούκλες κόρες του Γιάννη Πλούταρχου φωτογραφίζονται μαζί στις διακοπές τους

Ο διάσημος μπαμπάς δηλώνει περήφανος για την οικογένειά του.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Δεν έχει τον τίτλο του "καλύτερου παιδιού" τυχαία, αφού ο Γιάννης Πλούταρχος πέρα από εξαιρετικός τραγουδιστής, αποτελεί υπόδειγμα οικογενειάρχη, αφιερώνοντας αρκετό χρόνο στα παιδιά του και τη σύζυγό του παρά τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Κατερίνα Κακοσαίου | Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου πήρε το πτυχίο της (pics)

Ο τραγουδιστής με τη σύζυγό του Μαρία έχουν αποκτήσει 5 παιδιά, τα οποία όπως έχουμε δει στο Instagram έχουν κληρονομήσει το ταλέντο του μπαμπά τους και κάποια από αυτά ενδέχεται να ακολουθήσουν την ίδια καριέρα. Μην ξεχνάμε πως ο Γιώργος Κακοσαίος ήδη έχει συγκεντρώσει ένα φανατικό κοινό, έχοντας κυκλοφορήσει αρκετές επιτυχίες, ενώ η κόρη του Κατερίνα τραγούδησε με τον πατέρα της μια παλιά του επιτυχία.

Ο ίδιος δηλώνει περήφανος για τα παιδιά του αφού μεταξύ τους έχουν μία πολύ στενή σχέση και ο ένας υποστηρίζει τον άλλο σε κάθε του βήμα. Συχνά, μάλιστα ο διάσημος μπαμπάς ανεβάζει φωτογραφίες μαζί τους ή αναρτά βίντεο όπου τραγουδούν όλοι μαζί. Αυτή τη φορά, οι κόρες του Κατερίνα, Ελεονώρα και Παναγιώτα μοιράστηκαν με τους followers τους μία κοινή τους φωτογραφία, που χωρίς αμφιβολία ο μπαμπάς τους θα ήθελε να τυπώσει για να την κορνιζάρει.

Δες τη φωτογραφία: