Follow us

Εριέττα Κούρκουλου - Βύρων Βασιλειάδης | Πιο ερωτευμένοι από ποτέ απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Μύκονο

Το ζευγάρι κλείνει φέτος έναν χρόνο γάμου. Το hot μαύρο φόρεμα της νεαρής και οι βόλτες χέρι-χέρι.

MissBloom TEAM
Εριέττα Κούρκουλου Instagram

Η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρων Βασιλειάδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και ήδη μετρούν έναν χρόνο ευτυχισμένου έγγαμου βίου.

Ο ορισμός του empowerment | Είναι ο λογαριασμός της Εριέττας Κούρκουλου στο Instagram ένας από αυτούς που αξίζει να ακολουθήσεις; Ναι, είναι

Το ζευγάρι, που πρόσφατα αποκάλυψε τις προσπάθειές τουε να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί, με την Εριέττα Κούρκουλου να συγκινεί με τα λόγια της, αυτή την περίοδο βρέθηκε στη Μύκονο να απολαμβάνει τις διακοπές του.

Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερη για όλους μας, όπως και για την Εριέττα Κούρκουλου, η οποία αναγκάστηκε να πάρει μία πολύ σκληρή απόφαση, την οποία μοιράστηκε στο Instagram πριν από λίγες ημέρες. Παρ'όλ'αυτά, ξέκλεψε λίγο χρόνο από το απαιτητικό της πρόγραμμα ώστε να βρεθεί για λίγες ημέρες στο αγαπημένο της νησί να ξεκουραστεί και να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της πιο ανανεωμένη.

Ειδικότερα, η κάμερα του Mykonos Live TV απαθανάτισε το ζευγάρι να περπατά στα σοκάκια του νησιού των Ανέμων, απολαμβάνοντας τη βόλτα του, κρατώντας ο ένας τον άλλο από το χέρι. Και οι δύο φορούσαν τις μάσκες τους για την προστασία κατά του κορονοϊού, δεδομένων των υψηλών κρουσμάτων που εμφανίστηκαν στο νησί, τηρώντας τα μέτρα.

Δες το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ