Follow us

Η Μαρία Ηλιάκη μάς δείχνει πρώτη φορά το σώμα της μετά τη γέννηση της κόρης της | Το look που επέλεξε

Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί πριν από 3 μήνες.

MissBloom TEAM
Μαρία Ηλιάκη Instagram

Η Μαρία Ηλιάκη απολαμβάνει τον νέο ρόλο στη ζωή της ως νέα μαμά και καθημερινά μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram μας ενημερώνει για το πώς περνάει μαζί με τη νεογέννητη κόρη της.

Μαρία Ηλιάκη | Το νέο βίντεο με τη νεογέννητη κόρη της

Η παρουσιάστρια που τον τελευταίο καιρό μένει μόνιμα στη Ζυρίχη μαζί με τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Στέλιο Μανουσάκη, είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ και μοιράζεται τις εμπειρίες της με άλλες μαμάδες στα social media.

Χθες, η Μαρία Ηλιάκη ανέβασε μία ολόσωμη φωτογραφία στα stories της, όπου άθελά της μας έδειξε τη σιλουέτα της μετά τη γέννηση. Στο caption της έγραφε πως τσάμπα ψώνισε φέτος τα καλοκαιρινά αφού έξω έχει 18 βαθμούς. Η παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, χωρίς να προσπάθησε ιδιαίτερα, αφού πριν από λίγο καιρό είχε στείλει ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που έγιναν μητέρες, λέγοντάς τους πως δεν έχει σημασία να χάσουν αμέσως τα παραπάνω κιλά, παρά να είναι ευτυχισμένες. Μάλιστα, για το θέμα αυτό είχε αφιερώσει ένα live story της μαζί με τη γυμνάστρια Μάντυ Περσάκη.

Δες τη φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη:

Η Μαρία Ηλιάκη μάς δείχνει πρώτη φορά το σώμα της μετά τη γέννηση της κόρης της | Το look που επέλεξε

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ