Follow us

Η Μαριαγάπη και ο Αιμιλιάνο του GNTM έκλεισαν έναν χρόνο σχέσης | Τα τρυφερά ενσταντανέ στο Instagram

Η σχέση των νεαρών μοντέλων είναι η απόδειξη πως η αγάπη θα σε βρει εκεί που δεν το περιμένεις.

MissBloom TEAM
Αιμιλιάνο Μάρκου - Μαριαγάπη Ξυπολιά Instagram

Παρακολουθήσαμε το love story τους να εξελίσσεται μέσα στο ριάλιτι παιχνίδι μοντέλων του GNTM, με τη σχέση τους να αντέχει στον χρόνο, κλείνοντας μαζί έναν χρόνο. Ο Αιμιλιάνο Μάρκου και η Μαριαγάπη Ξυπολιά γνωρίστηκαν και αγαπήθηκαν υπό το άγρυπνο βλέμμα του τηλεοπτικού κοινού και μέχρι σήμερα εξακολουθούν να έχουν μία υπέροχη ιστορία αγάπης, την οποία μας παρουσιάζουν αρκετά συχνά στα social media.

Τάκης Μάντης | Ο Ολυμπιονίκης της ιστοπλοΐας παντρεύτηκε την αγαπημένη του - Το εντυπωσιακό νυφικό και πλάνα από το μυστήριο

Και οι δύο συνεχίζουν την καριέρα τους στον χώρο του μόντελινγκ, ενώ πάντα ο ένας βρίσκεται στο πλευρό του άλλου, ως ο πιο θερμός υποστηρικτής του σε όποια απόφαση κι αν πάρουν.

Με αφορμή τη συμπλήρωση του ενός ολόκληρου έτους που είναι μαζί, το ζευγάρι μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ανταλάσσοντας τρυφερά φιλιά κάτω από τη θάλασσα. Ειδικότερα, ο Αιμιλιάνο Μάρκου έγραψε στο κείμενο που συνόδευε την ανάρτησή του: "Δεν περίμενα να πέσω πάνω στη γυναίκα των ονείρων μου έναν χρόνο νωρίτερα. Αυτή η ημέρα έκανε τη ζωή μου ακόμη καλύτερη από ό,τι ήταν. Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι".

Loading...

Με τη σειρά της και η Μαριαγάπη Ξυπολιά αφιέρωσε ένα τρυφερό μήνυμα στον σύντροφό της, με τον οποίο δηλώνει τρελά ερωτευμένη. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο δήλωσε πως : "Αυτή η χρονιά ήταν μία ευλογία, αλλά η ευλογημένη ήμουν εγώ. Μακάρι αγάπη μου να δημιουργήσουμε περισσότερες αναμνήσεις. Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω. Οι πιο ευτυχισμένες 365 μέρες της ζωής μου".

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ