Follow us

Μαρία Μπακοδήμου - Δημήτρης Αργυρόπουλος | Συγκινημένοι αποχαιρετούν τον γιο τους, Άρη, στο αεροδρόμιο

Το πρώην ζευγάρι εξακολουθεί να διατηρεί άριστες σχέσεις παρά τον χωρισμό τους.

MissBloom TEAM
Μαρία Μπακοδήμου - Δημήτρης Αργυρόπουλος NDP

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μπορεί να πήραν την απόφαση να χωρίσουν πριν από περίπου 16 χρόνια, όμως παραμένουν αφοσιωμένοι γονείς στους δύο γιους τους, τον Νικήτα και τον Άρη.

Ειρήνη Κολλίδα | Έγινε #instagramofficial με τον σύντροφό της - Η φωτογραφία με το παθιασμένο φιλί

Οι δύο πρώην σύζυγοι συχνά συναντώνται και περνούν χρόνο με τα παιδιά τους ως οικογένεια σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα. Έτσι, λοιπόν και για το ταξίδι του γιου τους, Άρη, ο οποίος χθες σήμερα στο εξωτερικό για σπουδές, η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος συναντήθηκαν για να αποχαιρετήσουν το μικρότερο παιδί τους. Ειδικότερα, ο Αργυρόπουλος ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρουν οι τρεις τους οικογενειακώς στο αεροδρόμιο, λίγο πριν ο Άρης ταξιδέψει, αναρτώντας μαζί τους στίχους από το δημοτικό τραγούδι Τζιβαέρι, δείχνοντας πόσο συγκινημένος ήταν από την προσωπική αυτή στιγμή τους. Πιο συγκεκριμένα ο πρώην σύζυγος της Μαρίας Μπακοδήμου έγραψε: "Aχ, η ξενιτιά το χαίρεται, τζιβαέρι μου,το μοσχολούλουδό μου,

Aχ, εγώ ήμουνα που το ’στειλα, τζιβαέρι μου, με θέλημα δικό μου σιγανά, σιγανά, σιγανά πατώ στη γη. Αχ, πανάθεμά σε ξενιτιά, τζιβαέρι μου, εσέν’ και το καλό σου Αχ, που πήρες το παιδάκι μου, και το ’κανες δικό σου".

Loading...

Με τη σειρά της και η παρουσιάστρια ανέβασε την ίδια φωτογραφία στο προφίλ της με ασπρόμαυρο φίλτρο, γράφοντας ένα πολύ τρυφερό κείμενο που έλεγε : "Πάει κι @arisargy να βρει το δρόμο του . Με τον @dimitrisargyropoulos τηρήσαμε την παράδοση. Ξενυχτήσαμε , κλάψαμε συγκινημένοι , συνοδεύσαμε στο αεροδρόμιο κι ευχηθήκαμε να έχει τύχη και υγεία και να επένδυσει με τον καλύτερο τρόπο στο εαυτό του. Ωραίο ταξίδι να εχεις γιε μου. Να είναι η αρχή μιας υπεροχής ενήλικης ζωής . Σε αγαπώ τόσο πολύ".

Loading...

Το 2018 οι διάσημοι γονείς είχαν ξαναβρεθεί στην ίδια θέση όταν έπρεπε να αποχαιρετήσουν τον πρώτο τους γιο, τον Νικήτα, ο οποίος θα έφευγε για σπουδές στην Αγγλία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ