Follow us

Ιωάννα Μαλέσκου | Να ποιος είναι ο γοητευτικός φημολογούμενος νέος της σύντροφος (εικόνες)

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιωάννα Μαλέσκου είναι πολύ ερωτευμένη (και αν ισχύει αυτό, μιλάμε για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι).

MissBloom TEAM
Κάνε το όπως η Ιωάννα Μαλέσκου | Βάλε χρώμα στις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου NDP

Η Ιωάννα Μαλέσκου επιστρέφει στον σταθμό του ΣΚΑΪ πιο ανανεωμένη από ποτέ και μπορεί σε αυτό να βοήθησε η φημολογούμενη νέα της σχέση με τον εκπαιδευτή σκύλων στην Παλλήνη, είδηση που είχε γίνει γνωστή πριν από λίγες ημέρες.

Νάντια Μπουλέ | Η πρώτη έξοδός της από το σπίτι 40 ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της

Ο φερόμενος νέος σύντροφος της Ιωάννας Μαλέσκου ακούει στο όνομα Κωνσταντίνος, με τους πολύ κοντινούς του να τον αποκαλούν Ντάνυ. Μάλιστα, ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης του Dani Dogs, όπου έχει αναλάβει να εκπαιδεύει σκυλάκια αλλά και να παρέχει εξοπλισμό για αυτά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδα On Time, έτσι συναντήθηκαν οι δύο σύντροφοι, καθώς η παρουσιάστρια αγαπάει πολύ τα ζώα και έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στην σκυλίτσα της, Μπαλού.

Η Μπαλού, λοιπόν, ήταν η αίτια που τους έφερε πολύ κοντά, αφού η παρουσιάστρια είχε χρειαστεί να βρεθεί αρκετές φορές στο κτήμα στην Παλλήνη για χάρη του "παιδιού" της. Πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να είναι πολύ ερωτευμένο και να έχει ήδη κάνει τις πρώτες διακοπές του μαζί.

Μέσα από τις φωτογραφίες του, καταλαβαίνουμε πως ο Ντάνυ είναι ένας άνδρας που του αρέσουν τα extreme sports, αφού στις περισσότερες τον εντοπίζουμε να ασχολείται με το kite surf και με το motocross. Βέβαια, σχεδόν σε όλες πάντα φωτογραφίζεται με σκυλιά, που τόσο αγαπάει, ένα κοινό πάθος που τον ένωσε με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Δες περισσότερες φωτογραφίες:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ