Follow us

Τάσος Ιορδανίδης | Η αλλαγή στην εμφάνισή του μετά την απώλεια κιλών, ο έρωτας με τη Θάλεια Ματίκα και ο νέος του ρόλος

Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει φέτος στη σειρά "Γη της Ελιάς".

MissBloom TEAM
Τασος Ιορδανιδης - Θαλεια Ματίκα NDP

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα είναι ένα από τα μακροβιότερα ζευγάρια της showbiz, οι οποίοι προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως δεν κάνουν συχνά κοινές εμφανίσεις.

Loading...

Καριέρα

Με μία λαμπρή πορεία στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης, ο Τάσος Ιορδανίδης θα πρωταγωνιστήσει φέτος στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου "Η Γη της Ελιάς" που θα προβληθεί στο MEGA. Σίγουρα τον είχες δει στις σειρές "Λίτσα.com ”, "Ιατρικό απόρρητο ”, "Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές”, "Το κόκκινο δωμάτιο ”," Στο παρά 5”, ενώ είχε συμμετάσχει και στην ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη "Αν" που έκανε πρεμιέρα το 2012. Φέτος, επιστρέφει στην τηλεόραση με το νέο σήριαλ του Ανδρέα Γεωργίου, για το οποίο έχει πει ελάχιστα πράγματα. Σε πρόσφατη συνέντευξή του δεν ήθελε να αποκαλύψει τίποτα σχετικά με το σενάριο και τον ρόλο του, έτσι ώστε να ιντριγκάρει ακόμα περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό. Πέρα όμως απο την τηλεόραση, ο Τάσος Ιορδανίδης ασχολείται και με την παραγωγή θεατρικών παραστάσεων, αφού αποτελεί το μεγάλο του πάθος, έχοντας αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Ιωάννα Μαλέσκου | Να ποιος είναι ο γοητευτικός φημολογούμενος νέος της σύντροφος (εικόνες)

Προσωπική ζωή

Ο Τάσος Ιορδανίδης το 2011 παντρεύτηκε τη συνάδελφό του Θάλεια Ματίκα, με την οποία είχε χρόνια σχέση, σε μία προσωπική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Πειραιά, με κουμπάρους τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σύζυγό του, Ελπίδα. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει 3 παιδιά, 2 κορίτσια και ένα αγόρι, με τη Θάλεια Ματίκα να ανεβάζει σπάνια φωτογραφίες μαζί τους στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Loading...

Η απώλεια των κιλών

Ο ηθοποιός όπως και πολλοί συνάδελφοί του κατά τη διάρκεια της καραντίνας είχε καταφέρει να πάρει κάποια παραπανίσια κιλά, τα οποία έχασε και πραγματικά έγινε άλλος άνθρωπος όπως και ο ίδιος παρατήρησε σε ανάρτησή του. Όπως έγραψε και ο ίδιος : "Ένας χρόνος πριν-Τώρα. Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς".

Τάσος Ιορδανίδης | Η αλλαγή στην εμφάνισή του μετά την απώλεια κιλών, ο έρωτας με τη Θάλεια Ματίκα και ο νέος του ρόλος

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ