Μαρία Ηλιάκη | Πότε και πού θα γίνει η βάφτιση της κόρης της

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Μία από τις πιο ευτυχισμένες και δημιουργικές περιόδους της ζωής της βιώνει η Μαρία Ηλιάκη, η οποία πριν τρεις μήνες έφερε στον κόσμο της κόρη της και καρπό του έρωτα της με τον Στέλιο Μανουσάκη. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το όνομα που θα πάρει το μικρό κορίτσι είναι "Κατερίνα", αφού έτσι ονομάζεται η μητέρα του συντρόφου της παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της εφημερίδας Secret και της δημοσιογράφου Σάσας Σταμάτη, η βάφτιση του παιδιού έχει προγραμματιστεί για το επόμενο καλοκαίρι και πρόκειται να γίνει στην Κρήτη, όπου είναι τόπος καταγωγής του ζευγαριού.

Πρόσφατα μάλιστα έγινε και η επίσημη ανακοίνωση που θέλει τη Μαρία Ηλιάκη να επιστρέφει στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια θα βρίσκεται στο Mega και στο πλευρό της Κατερίνα Καραβάτου.

Η Μαρία Ηλιάκη πρόκειται να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα, ενώ στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του καναλιού στο Instagram, η ίδια δήλωσε πως "Λοιπόν, ντύθηκα, στολίστηκα για να σας ανακοινώσω ότι από Σεπτέμβρη θα είμαι κι εγώ στο Mega. Ναιιι, άκου να δεις τώρα! Χώθηκα κι εγώ. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Σας ετοιμάζουμε πολύ ωραία πράγματα και εύχομαι να περάσουμε όλοι μαζί έναν ευχάριστο και πάνω απ' όλα ήρεμο χειμώνα. Σας φιλώ και ανυπομονώ".

Σκέφτεσαι να ξεκινήσεις γυμναστήριο; | Η Μαρία Ηλιάκη σού δείχνει πώς να είσαι κομψή στην προπόνηση

Η Μαρία Ηλιάκη μάς δείχνει πρώτη φορά το σώμα της μετά τη γέννηση της κόρης της | Το look που επέλεξε