Follow us

Η Χριστίνα Κοντοβά γιόρτασε τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια στην αγκαλιά της κόρης της, Ada

Η σχεδιάστρια αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ουγκάντα μέχρι να ολοκλήρωθεί η διαδικασία υιοθεσίας.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Κοντοβά

Η Χριστίνα Κοντοβά δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο πλήρης και ευτυχισμένη στα φετινά της γενέθλια, αφού είχε την ευκαιρία να τα περάσει με την κόρη της, Ada.

"Γιατί δεν υιοθέτησες παιδί από την Ελλάδα;" | Οι έξυπνες απαντήσεις της Χριστίνας Κοντοβά σε αδιάκριτές ερωτήσεις

Η σχεδιάστρια εδώ και λίγους μήνες βρίσκεται στην Ουγκάντα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία υιοθεσίας της Ada ώστε να επιστρέψουν μαζί στην Ελλάδα.

Η Χριστίνα Κοντοβά μπορεί να βρίσκεται μακριά από την οικογένεια και τους φίλους της, όμως η ημέρα της ήταν εξίσου ξεχωριστή αφού ήταν μαζί με το παιδί της, που αγαπάει απεριόριστα.

Μάλιστα, η σχεδιάστρια ανέβασε ένα στόρι όπου απεικονίζεται αγκαλιά με την Ada, η οποία τής έδωσε τις πιο τρυφερές ευχές, τραγουδώντας τη το γενέθλιο τραγούδι, που την έκανε να λιώσει.

Η Χριστίνα Κοντοβά γιόρτασε τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια στην αγκαλιά της κόρης της, Ada

Επιπλέον, η Χριστίνα Κοντοβά ανήρτησε ένα κείμενο στον λογαριασμό της μαζί με κάποιες φωτογραφίες της, γιορτάζοντας τα γενέθλιά της, χωρίς να κρύβει τον αριθμό της ηλικίας της γιατί όπως λέει η "ηλικία είναι προνόμιο". Ειδικότερα, έγραψε : "Η ηλικία δεν είναι αριθμός, είναι αυτό που έχουμε γίνει, όσα έχουμε ζήσει, όσα έχουμε μάθει. Η ηλικία είναι προνόμιο! Τα αγαπώ τα 43 μου χρόνια και τα γιορτάζω! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας! "

Δες την ανάρτησή της:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ