Follow us

Το success story του Δημήτρη Γιαννέτου | Από κομμωτής στη Θεσσαλονίκη, celebrity hairstylist στο Hollywood

Ο Δημήτρης Γιαννέτος ύστερα από πολύ κόπο, αδιαμφισβήτητο ταλέντο και θετική ενέργεια ζει το american dream στο Λος Άντζελες.

Δημήτρης Γιαννέτος Instagram

Δίπλα στα ονόματα των celebrity hairstylist Chris Appleton, Chris McMillan και Jen Atkin μπορείς να προσθέσεις ένα ακόμη, που φαίνεται πως έχει κατακτήσει τον θαυμασμό όλων των διάσημων starlets στο Hollywood. Ο Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα για να κάνει αυτό που λατρεύει περισσότερο στη ζωή του, κατέληξε να περιποιείται τα μαλλιά των μεγαλύτερων ονομάτων στο Λος Άντζελες.

Η "άγνωστη" κόρη του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ, Θεοδώρα, πρωταγωνιστεί στην "Τόλμη και Γοητεία"

Έχοντας συνεργαστεί με τις γνωστότερες Ελληνίδες, όπως με τη Μαριέττα Χρουσαλά, τη Φαίη Σκορδά και τη Δέσποινα Βανδή , η τύχη τού χαμογέλασε όταν πήρε την απόφαση να κυνηγήσει το όνειρό του στην Αμερική. Με τη βοήθεια της καλής του φίλης και μούσας του, Maria Menounos, η οποία δεν εμπιστεύεται κανέναν άλλο για την κώμη της μέχρι σήμερα, κατάφερε να συγκεντρώσει ένα δυνατό πελατολόγιο και να ζήσει το american dream, απολαμβάνοντας όλα τα θετικά στοιχεία που το ακολουθούν.

Loading...

Η ζωή στην Αμερική

Ο Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, μοιάζει να έχει εγκλιματιστεί πλήρως στην Καλιφόρνια, όπου έχει σχεδιάσει τη νέα του λαμπερή ζωή που είναι γεμάτη δημιουργία και πολύ γκλαμ. Κάποιες από τις διάσημες κυρίες με τις οποίες έχει συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια πέρα από τη Maria Menounos και διατηρεί άριστες σχέσεις μαζί τους είναι η Britney Spears, η Camila Cabello, η Cindy Crawford, η Joe King, η Ava Max, η Catt Sadler, η Nicole Scherzinger, η Alessandra Ambrosio, η Meghan Trainor και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Αλλά και οι συνεργασίες του με περιοδικά παγκοσμίου φήμης, που έχουν αναγνωρίσει τη δουλειά του και έχουν δείξει την προτίμησή τους προς αυτή για τα editorial τους, αποτελούν ένα τεράστιο και σημαντικό βήμα για την καριέρα του.

Loading...

Το παραμύθι της Σταχτοπούτας

Μπορεί ο ίδιος να μην έχασε κάποιο γοβάκι, όμως σίγουρα η ζωή του άλλαξε από τη μία στιγμή στην άλλη. Όπως συνέβη και στον ρόλο της Camila Cabello, στη νέα της ταινία, υποδυόμενη τον iconic παιδικό χαρακτήρα, για την οποία ο Γιαννέτος δημιούργησε ιδανικά λουκ. Η πιο πρόσφατη εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί κατά την πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Άντζελες ήταν η επιτομή της απαράμιλλης ομορφιάς, με τον celebrity hairstylist να παρίσταται στη σημαντική στιγμή της φίλης του.

Loading...

Δες τα ωραιότερα hair looks του Δημήτρη Γιαννέτου:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ