Follow us

Baby Boom | Ελληνίδα influencer γέννησε το δεύτερο παιδί της - Οι πρώτες υπέροχες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

Η μαμά έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

MissBloom TEAM
filio lou Instagram

Μία από τις πιο γνωστές και αγαπημένες influencer στο Instagram έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Ο λόγος για τη Φιλιώ Τσινόγλου, η οποία πλέει σε πελάγη ευτυχίας, έχοντας στην αγκαλιά της το μωρό της.

Διπλή χαρά για τη Μαίρη Κατράντζου | Μετά τον γάμο, η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Η ίδια που λατρεύει οτιδήποτε έχει να κάνει με το fitness, ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης της πριν από λίγους μήνες στα social media. Με μία νέα ανάρτηση ο σύζυγός της και ποδοσφαιριστής Κώστας Οικονόμου, ανήρτησε μία φωτογραφία με το μωρό του, ανακοινώνοντας το χαρμόσυνο νέο της γέννησης του δεύτερου παιδιού τους.

Η μαμά έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο ο μπαμπάς του μας σύστησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ειδικότερα, ο Κώστας Οικονόμου έγραψε: "Η τρανή απόδειξη ότι ακόμα και στις μέρες μας γίνονται θαύματα...!!!Κάθε παιδί που γεννιέται μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο!!!"

Με τη σειρά της και η influencer ανέβασε ένα στόρι με το μωρό και την πρώτη τους κόρη, τη μικρή Ζέφη που είναι 4 ετών. Να σου θυμίσουμε πως το ζευγάρι είχε παντρευτεί το καλοκαίρι του 2018, όπου είχαν πραγματοποιήσει και τη βάπτιση της κόρης τους.

Δες τις φωτογραφίες του μωρού:

Loading...
Loading...

Baby Boom | Ελληνίδα influencer γέννησε το δεύτερο παιδί της - Οι πρώτες υπέροχες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ