Follow us

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης | Και τρίτο και τέταρτο (μη σου πούμε) παιδί για το ζευγάρι (pic)

Οι αποκαλύψεις στο Instagram.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης Instagram

Η Χριστίνα Μπόμπα ανέκαθεν ενημέρωνε τους χιλιάδες followers της για την καθημερινότητά της, εξάλλου αποτελεί κομμάτι της δουλειάς της, πόσο μάλλον τώρα που έγινε μαμά και η ζωή της απέκτησε ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον και νόημα για την ίδια.

Χριστίνα Μπόμπα | Τα 10 κιλά της εγκυμοσύνης και όσα αποκάλυψε η νέα μαμά

Η νέα μαμά σε κάθε της ανάρτηση δείχνει τρισευτυχισμένη με την τροπή που πήρε η ζωή της, καθώς όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν η ίδια και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, είχαν προσπαθήσει αρκετά για να κρατούν τώρα στην αγκαλιά τους τις κόρες τους.

Η νέα τους ζωή είναι γεμάτη περιπέτειες και πρωτόγνωρες εμπειρίες, γεγονός που μοιράζεται με τους followers στο Instagram, οι οποίοι θέλουν να μαθαίνουν νέα της αγαπημένης τους influencer. Έτσι, η ίδια για να μπορέσει να επικοινωνήσει μαζί τους και να έχουν μία πιο άμεση επαφή, πραγματοποίησε ένα Q & A, όπου όσοι την ακολουθούν και θέλουν να μάθουν πράγματα για εκείνη, μπορούσαν να θέσουν την ερώτησή τους.

Μέσα στις αμέτρητες ερωτήσεις που δέχθηκε η Χριστίνα Μπόμπα, η παρουσιάστρια στάθηκε σε μία που είχε πολύ ενδιαφέρον. Ένας follower της ήθελε να μάθει, αν η νέα μαμά έχει στο πλάνο να κάνει και 3ο παιδί μετά τη γέννηση των διδύμων. Η ίδια απάντησε: "Και 3ο και 4ο μη σου πω! Μεγαλώνουν οι μικρούλες και σκέφτομαι πόσο γρήγορα κυλούν οι μέρες".

Όπως φαίνεται η Χριστίνα Μπόμπα στο κεφάλαιο της μητρότητας έχει βρει την ευτυχία που έψαχνε σε όλη της τη ζωή, την οποία φυσικά συμπληρώνει ο Σάκης Τανιμανίδης με τον καλύτερο τρόπο.

Δες την ανάρτησή της:

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης | Και τρίτο και τέταρτο (μη σου πούμε) παιδί για το ζευγάρι (pic)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ