Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης | Και τρίτο και τέταρτο (μη σου πούμε) παιδί για το ζευγάρι (pic)

Οι αποκαλύψεις στο Instagram.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Χριστίνα Μπόμπα ανέκαθεν ενημέρωνε τους χιλιάδες followers της για την καθημερινότητά της, εξάλλου αποτελεί κομμάτι της δουλειάς της, πόσο μάλλον τώρα που έγινε μαμά και η ζωή της απέκτησε ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον και νόημα για την ίδια.

Χριστίνα Μπόμπα | Τα 10 κιλά της εγκυμοσύνης και όσα αποκάλυψε η νέα μαμά

Η νέα μαμά σε κάθε της ανάρτηση δείχνει τρισευτυχισμένη με την τροπή που πήρε η ζωή της, καθώς όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν η ίδια και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, είχαν προσπαθήσει αρκετά για να κρατούν τώρα στην αγκαλιά τους τις κόρες τους.

Η νέα τους ζωή είναι γεμάτη περιπέτειες και πρωτόγνωρες εμπειρίες, γεγονός που μοιράζεται με τους followers στο Instagram, οι οποίοι θέλουν να μαθαίνουν νέα της αγαπημένης τους influencer. Έτσι, η ίδια για να μπορέσει να επικοινωνήσει μαζί τους και να έχουν μία πιο άμεση επαφή, πραγματοποίησε ένα Q & A, όπου όσοι την ακολουθούν και θέλουν να μάθουν πράγματα για εκείνη, μπορούσαν να θέσουν την ερώτησή τους.

Μέσα στις αμέτρητες ερωτήσεις που δέχθηκε η Χριστίνα Μπόμπα, η παρουσιάστρια στάθηκε σε μία που είχε πολύ ενδιαφέρον. Ένας follower της ήθελε να μάθει, αν η νέα μαμά έχει στο πλάνο να κάνει και 3ο παιδί μετά τη γέννηση των διδύμων. Η ίδια απάντησε: "Και 3ο και 4ο μη σου πω! Μεγαλώνουν οι μικρούλες και σκέφτομαι πόσο γρήγορα κυλούν οι μέρες".

Όπως φαίνεται η Χριστίνα Μπόμπα στο κεφάλαιο της μητρότητας έχει βρει την ευτυχία που έψαχνε σε όλη της τη ζωή, την οποία φυσικά συμπληρώνει ο Σάκης Τανιμανίδης με τον καλύτερο τρόπο.

Δες την ανάρτησή της: