Follow us

Λάμπρος Χούτος - Ματίνα Ζάρα | Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν λίγο πριν το γάμο

Τι συνέβη ανάμεσα στο ζευγάρι;

MissBloom TEAM
Λάμπρος Χούτος - Ματίνα Ζάρα NDP Photo Agency

Πρεμιέρα έκανε η Ελεονώρα Μελέτη στη νέα της πρωινή εκπομπή στο Mega, όπου ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν την ομάδα, ήταν και ο χωρισμός της Ματίνας Ζάρα από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Λάμπρο Χούτο.

Διπλή χαρά για τη Μαίρη Κατράντζου | Μετά τον γάμο, η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Το ζευγάρι πριν από λίγες εβδομάδες ανακοίνωσε τον χωρισμό του μία ανάσα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στη Σκιάθο, κάνοντας μία ανάρτηση στο Instagram σχετικά με την απόφασή τους να συνεχίσουν χωριστούς δρόμους. Ειδικότερα, το μυστήριο ήταν προγραμματισμένο να λάβει χώρα στις 21 Αυγούστου, με το ζευγάρι να δημοσιοποιεί την απόφασή του 6 ημέρες πριν από την τελετή.

Loading...

Η Ματίνα Ζάρα, μιλώντας στην κάμερα του "Mega Καλημέρα" έσπασε τη σιωπή της σχετικά με το γεγονός και έδωσε τη δική της πλευρά αλλά και τους λόγους που οδήγησαν το ζευγάρι στον χωρισμό.

"Όπως όλα τα ζευγάρια είχαμε και εμείς τα θέματά μας τα οποία με τον καιρό φουντώσανε. Καταλάβαμε έστω και λίγες μέρες πριν το γάμο ότι θα ήταν καλύτερα να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Έχουμε μιλήσει μετά τον χωρισμό, συναντηθήκαμε και στην Αθήνα, όλα έληξαν σε πολύ φιλικό επίπεδο. Μπορείς να πεις ότι χωρίσαμε λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων. Υπήρχαν θέματα και όταν βλέπεις ότι εσύ και ο άνθρωπος που ήταν απέναντί σου δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις, αυτό που εμείς κάναμε είναι ότι κάτσαμε κάτω σαν ώριμοι άνθρωποι, το συζητήσαμε και είπαμε να μην προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Να προλάβουμε το γάμο και να συνεχίσουμε τη ζωή μας", δήλωσε η 25χρονη τραγουδίστρια.

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε και ποιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο ανακοίνωσαν την είδηση του χωρισμού τους. Πιο συγκεκριμένα, η Ματίνα Ζάρα υποστήριξε πως "όταν έγινε αυτό ήμασταν Σκιάθο. Οι γονείς μου έχουν σπίτι εκεί. Ήταν εκεί και όλοι οι καλεσμένοι του γάμου. Καθίσαμε μαζί τους και τους εξηγήσαμε ότι θα ακολουθήσουμε ξεχωριστούς δρόμους. Σεβάστηκαν την απόφασή μας και όλα καλά".

Τα unfollow στα social media

Πέρα από την ανακοίνωση του χωρισμού, εκείνο που παρατηρήσαμε λίγο αργότερα ήταν τα unfollow που ακολούθησαν αλλά και το σβήσιμο των κοινών τους φωτογραφιών. Το εκ νέου follow του Λάμπρου Χούτου μάς έκανε να πιστέψουμε πως τελικά το ζευγάρι είναι ξανά μαζί, όμως η Ματίνα Ζάρα δήλωσε πως "δεν έχω ακολουθήσει τον Λάμπρο στο Instagram αλλά σημασία δεν έχει τι κάνουμε στα social αλλά τι κάνουμε στην πραγματική ζωή. Δεν είμαστε τσακωμένοι, όλα καλά".

Οι πιθανότητες επανασύνδεσης

Οι κοινοί τους φίλοι στο άκουσμα της είδησης του χωρισμού τους, είχαν πει χαρακτηριστικά πως μία επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή, από τη στιγμή που το πρώην ζευγάρι αγαπιέται βαθιά και στενοχωρήθηκε πολύ από το γεγονός. Από την άλλη, η ίδια η Ματίνα Ζάρα δήλωσε πως ποτέ δεν θέλει να λέει ποτέ, γιατί δεν ξέρεις τι συμβαίνει στη ζωή, όμως το στάτους της σχέσης τους εξακολουθεί να είναι ο χωρισμός. "Υπάρχει αγάπη και του εύχομαι τα καλύτερα αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε χωρισμένοι. Σημασία δεν έχει τι κάνουμε στα socila αλλά τι κάνουμε την προσωπική ζωή.", είπε η τραγουδίστρια.

Η αντίδραση του Λάμπρου Χούτου

Ύστερα από την προβολή της συνέντευξης της Ματίνας Ζάρα στον αέρα της εκπομπής, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να μάθει την άποψη του Λάμπρου Χούτου, στον οποίο μάλιστα και έστειλε ένα μήνυμα ρωτώντας τον αν υπάρχει κάποιο περιθώριο επανασύνδεσης. Ο ίδιος φυσικά απάντησε στην παρουσιάστρια, απαντώντας όμως πως δεν θέλει στη δεδομένη φάση να κάνει κάποια δήλωση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ