Follow us

Το τελευταίο αντίο | Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Mad Clip - Απαρηγόρητη η Ελένη Φουρέιρα

Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος έδωσε το παρών στην τελευταία κατοικία του τράπερ, Mad Clip.

MissBloom TEAM
Κηδεία Mad Clip NDP

Λίγο νωρίτερα, στις 14.30 το μεσημέρι τελέσθηκε η κηδεία του τράπερ, Mad Clip, ο οποίος έχασε τη ζωή του ύστερα από ένα τραγικό δυστύχημα σε ηλικία 34 ετών. Ο τραγουδιστής ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από το κοινό, γεγονός που εξηγεί το πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε στον Ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου.

Το μοιραίο δυστύχημα του Mad Clip | 5 ακόμη Έλληνες διάσημοι που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο

Στην τελευταία του κατοικία, στην οποία όσοι παραβρέθηκαν, είχαν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, μεταφέρθηκε ο κατά κόσμον, Πήτερ Αναστασόπουλος και πιο συγκεκριμένα στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου μέσα σε ένα λευκό φερέτρο, που συμβόλιζε την ελπίδα.

Το "παρών" έδωσαν γνωστοί καλλιτέχνες που είχαν συνεργαστεί με τον τράπερ, φίλοι του και συγγενείς, οι οποίοι δεν μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν την απουσία του Ελληνοαμερικανού ερμηνευτή.

Ανάμεσα σε εκείνους που αποχαιρέτησαν τον Mad Clip ήταν η Ελένη Φουρέιρα, η οποία εμφανίστηκε στον Ναό, ντυμένη στα λευκά και μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ο πολύ καλός του φίλος, Light, η Ζόζεφιν, ο Γιώργος Αρσενάκος, CEO της Panik, η Τάμτα με τον Πάρη Κασιδόκωστα, ο Stan, ο Νίκος Κοκλώνης και πολλοί άλλοι.

Δες παρακάτω φωτογραφίες από την κηδεία:

Το τελευταίο αντίο | Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Mad Clip - Απαρηγόρητη η Ελένη Φουρέιρα
φουρειρα
Φουρέιρα - light
Φουρέιρα
ζόζεφιν
ταμτα- κασιδόκωστας - αρσενάκος
σταν - κοκλώνης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ