Follow us

"Τρόμαξα όταν το είδα" | Ο πρώην σύντροφος της Τζούλιας Νόβα, Γιάννης Μάρκου, αναφέρθηκε στην είδηση της εγκυμοσύνη της

Το ζευγάρι χώρισε πριν από έναν χρόνο.

MissBloom TEAM
Τζούλια Νόβα - Γιάννης Μάρκου NDP

Το κορίτσι που έγινε γνωστό από την εκπομπή "Ο Τροχός της Τύχης", Τζούλια Νόβα αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα, ύστερα από τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, περιμένοντας το πρώτο της παιδί από τον νέο της σύντροφο, Μιχάλη Βιντζηλαίο.

Baby Boom | Ελληνίδα influencer γέννησε το δεύτερο παιδί της - Οι πρώτες υπέροχες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

Ο πρώην της σύντροφος, Γιάννης Μάρκου, ο οποίος μετά τον χωρισμό τους ήταν αρκετά πικραμένος, δεδομένων των δηλώσεων που έκανε εκείνη την περίοδο για την ίδια, σχολίασε στην εκπομπή "Happy Day" την είδηση για την εγκυμοσύνη της Τζούλιας Νόβα.

Ο επιχειρηματίας, έχοντας πάρει απόσταση από τα πράγματα έναν χρόνο μετά την απόφασή τους να χωρίσουν, δήλωσε πως ξαφνιάστηκε με την εγκυμοσύνη της. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά πως "η Τζούλια ήθελε να κάνει παιδί, ήταν κάτι που μου το είχε εκφράσει, απλά δεν αισθανόμουν έτοιμος για να το κάνω", γεγονός που τους οδήγησε στον χωρισμό. Από την άλλη, μόλις έμαθε για την πρόσφατη εγκυμοσύνη της στην αρχή τρόμαξε, όπως δήλωσε, καθώς το νέο ζευγάρι είναι πολύ λίγο καιρό μαζί, ενώ δεν έκρυψε πως το αντιμετώπισε ως μία αντίδρασή της. Εν τέλει ο ίδιος είπε πως όταν το ξανασκέφτηκε, χάρηκε για την πρώην αγαπημένη του, γιατί κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με το αν έχουν μιλήσει μετά τα ευχάριστα, ο επιχειρηματίας απάντησε πως δεν την έχει πάρει τηλέφωνο, γιατί δεν υπήρχε λόγος. Παρ'όλ'αυτά, ανάμεσα στους δύο πρώην συντρόφους δεν υπάρχουν εχθρικά συναισθήματα, αφού όπως είπε στην εκπομπή, "πλέον έχει περάσει καιρός και δεν υπάρχουν αγκάθια γύρω μου. Πίνω σοκολάτα και γλυκαίνομαι".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ