Θα το πάρει το κορίτσι; | Ο Γιώργος Λιανός απαντά στο πότε θα παντρευτεί την σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη

Ο παρουσιαστής έγινε νονός και απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να παντρεύεται σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Ο Γιώργος Λιανός περνάει την καλύτερη φάση της ζωής του και στα προσωπικά αλλά και στα επαγγελματικά του, αφού οι εξελίξεις και στους δύο τομείς είναι μόνο θετικές.

Γιώργος Λιανός - Κωνσταντίνα Καραλέξη | Η μετακόμιση σε νέο σπίτι λίγο μετά τη γέννηση της κόρης τους

Πριν από λίγες ημέρες, ο παρουσιαστής του Survivor ταξίδεψε μέχρι την Ελαφόνησο, όπου έγινε νονός του παιδιού του φίλου του και συνεργάτη του, Παναγή Τζωρτζάτου. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα κανάλια αφού του ευχήθηκαν να είναι πάντα άξιος, τον ρώτησαν τι θα γίνει και με τον δικό του γάμο και αν πρόκειται να παντρευτεί σύντομα τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, η οποία πριν από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το παιδί τους.

Ο παρουσιαστής, γνωστός για το χιούμορ του, προσπάθησε να αποφύγει τεχνηέντως την ερώτηση, απαντώντας πως είναι νωρίς ακόμα. Στη συνέχεια άλλαξε την κουβέντα, αναφερόμενος στα επαγγελματικά του και στην επικείμενη παρουσίαση του "The Voice". Όπως δήλωσε, οι πρόβες έχουν ξεκινήσει με τη νέα προσθήκη του Κωνσταντίνου Αργυρού στην κριτική επιτροπή, να είναι μία ευχάριστη εξέλιξη. Μην ξεχνάμε πως οι δυο τους γνωρίζονται από το Fame Story, στο οποίο είχαν υπάρξει πριν από πολλά χρόνια συμμετέχοντες.

Όσο για το μέλλον του Survivor, ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά πως είναι κι αυτό αρκετά νωρίς για να ξέρει και πως δεν έχει ιδέα τι θα γίνει. "Αυτά θα τα μάθουμε στην πορεία. Το Survivor είναι μακρινό σενάριο", υπογράμμισε ο παρουσιαστής στους δημοσιογράφους.