Follow us

Εβελίνα Σκίτσκο | Η ρομαντική φωτογραφία στην Ιταλία αγκαλιά με τον κούκλο σύντροφό της

Το ζευγάρι είναι εδώ και δύο χρόνια μαζί.

MissBloom TEAM
Εβελίνα Σκίτσκο

Η Εβελίνα Σκίτσκο μπορεί να μην κέρδισε την πρώτη θέση στο ριάλιτι μοντέλων GNTM, όμως κατάφερε να αλλάξει τελείως τη ζωή της, έχοντας στο πλευρό της τη μάνατζερ της, Έλενα Χριστοπούλου.

Λάμπρος Χούτος - Ματίνα Ζάρα | Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν λίγο πριν το γάμο

Πέρα από την καριέρα της, με την οποία εξακολουθεί να ασχολείται στενά, το μοντέλο τα τελευταία 2 χρόνια πήρε μία απόφαση που επηρέασε ιδιαίτερα την οικογένειά της. Η Σκίτσκο χώρισε από τον πατέρα της κόρης της, Αριάννας, την οποία είχε φέρει στον κόσμο λίγο καιρό πριν μπει στο ριάλιτι και σήμερα είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ με την επιλογή της.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο κατάφερε ξανά να βρει τον έρωτα, αυτή τη φορά στο πρόσωπο του ποδοσφαιριστή, Ευγένιου Αντωνίου, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια. Το ζευγάρι σπάνια ανεβάζει προσωπικές του στιγμές, η Εβελίνα Σκίτσκο προτιμά να προωθεί τα επαγγελματικά της παρά τα ερωτικά της, όμως πριν από λίγες ημέρες, έγινε μια ειδική εξαίρεση.

Η ίδια και ο σύντροφός της ταξίδεψαν στην Ιταλία, όπου και μοιράστηκαν μαζί μας μία πολύ ρομαντική τους φωτογραφία ενώ είναι αγκαλιασμένοι.

Δες το στιγμιότυπο:

Εβελίνα Σκίτσκο | Η ρομαντική φωτογραφία στην Ιταλία αγκαλιά με τον κούκλο σύντροφό της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ