Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | Η πρωτότυπη ανάρτηση του Φίλιππου Τσαγκρίδη πριν την πρεμιέρα της

Ο σύντροφός της είδε τελικά "Super Κατερίνα";

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καινούργιου Φίλιππος Τσαγκρίδης Παναγόπουλος

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας, 13 Σεπτεμβρίου, η Κατερίνα Καινούργιου με τη νέα της εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Η παρουσιάστρια επέστρεψε στον σταθμό μετά από πέντε χρόνια και καλημέρισε τους τηλεθεατές της φορώντας ένα λευκό μίνι φόρεμα σε στενή γραμμή, το οποίο συνδύασε με ψηλές πουά γόβες.

Κατερίνα Καινούργιου | Η πρωτότυπη ανάρτηση του Φίλιππου Τσαγκρίδη πριν την πρεμιέρα της

Ο τίτλος του πρωινού της magazino δεν είναι άλλος από το "Super Κατερίνα”, που έχει σχολιαστεί αρκετά από τους χρήστες των social media, αλλά και από την ίδια που όπως αποκάλυψε δεν την "κέρδισε" αμέσως. Στο πλευρό της θα δούμε αυτή τη σεζόν τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου, τον Χάρη Λεμπιδάκη και τον Γιάννη Πουλόπουλο, ενώ θα συμμετέχουν επίσης ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της, το βράδυ της Κυριακής, ο σύντροφός της Φίλιππος Τσαγκρίδης Παναγόπουλος, έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας φωτογράφισε την ταμπέλα ενός εστιατορίου με το όνομα "Katrin” και συμπλήρωσε μπροστά του το "Super”, ώστε να παραπέμπει στον τίτλο της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου | Η πρωτότυπη ανάρτηση του Φίλιππου Τσαγκρίδη πριν την πρεμιέρα της

Ενώ σχετικό story έκανε και την ώρα που η 36χρονη παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο νέο της πλατό, εκφράζοντας την υποστήριξή του.

Κατερίνα Καινούργιου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ