Follow us

Νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της Φλορίντα Πετρουτσέλι με νονά την Ελεονώρα Μελέτη

Το look της Ελεονώρας Μελέτη που πήρε πολύ θετικά σχόλια από τους ακόλουθούς της.

Ελεονώρα Μελέτη @nonoram

Πριν μερικές μέρες η Φλορίντα Πετρουτσέλη βάφτισε το γιο της στο Πόρτο Χέλι παρουσία όλων των αγαπημένων της προσώπων. Μία από τις πιο λαμπερές παρουσίες ήταν αυτή της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία μάλιστα είχε ξεχωριστό ρόλο, αφού που μαζί με τον Θοδωρή Μαροσούλη βάπτισαν το αγοράκι της αγαπημένης της φίλης και συνάδελφου της στο "MEGA Καλημέρα”. Το όνομα αυτού, Κωνσταντίνος-Βικέντιος.

Φαίη Σκορδά | Η ενόχλησή της όταν ρωτήθηκε για επανασύνδεση με τον Γιώργο Λιάγκα

Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης εμπλουτίστηκε σήμερα με μία σειρά νέων φωτογραφιών που ανέβασε η ξανθιά παρουσιάστρια, αποκαλύπτοντας τις λεπτομέρειες του outfit της, το οποίο λάτρεψαν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Britney Spears | Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της μετά την "απελευθέρωση" και τον αρραβώνα της

"υρίζω τυχαία κ να, πιάνω τη @dimi_choo να έχει σηκώσει κινητό κ να βγάζει φωτογραφία! Σκάω χαμόγελο όπως όλοι μας, σε αυτή την υπέροχη βάφτιση! Η καλή μου φίλη κ επι χρόνια συνεργάτιδα @florindu με τον αγαπημένο μας @arisgoutos , έδωσαν σε μένα κ τον άντρα μου @psycho_25 τη χαρά να γίνουμε νονοί στον Κωνσταντίνο- Βικέντιο κ τους ευχαριστούμε πολύ κ για τη τιμή κ για την άψογη φιλοξενία! Να μερικά στιγμιότυπα από τη βάφτιση κ τα μοιράζομαι με χαρά μαζί σας!", έγραψε.

"Το φόρεμα για το οποίο ρωτάτε πολλές, είναι δια χειρός της μοναδικής @lenakatsanidou, η οποία έκανε και ένα φόρεμα μινιατούρα για την Αλεξάνδρα, ύστερα από την επιθυμία της να είναι … "ίδια με τη μαμά!" Τα κοσμήματα είναι @stellacometa.gr. Ο @psycho_25 είναι δικός μου! Κάτω τα χέρια! Μπορείτε όμως να κοιτάτε! 😂😂😂❤️❤️❤️ Το μακιγιάζ κ το μαλλί κόκκαλο από εκείνο το πρωί, δια χειρός @thanosvogiatzis".

Δες τις νέες φωτογραφίες:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ