Νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της Φλορίντα Πετρουτσέλι με νονά την Ελεονώρα Μελέτη

Το look της Ελεονώρας Μελέτη που πήρε πολύ θετικά σχόλια από τους ακόλουθούς της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Πριν μερικές μέρες η Φλορίντα Πετρουτσέλη βάφτισε το γιο της στο Πόρτο Χέλι παρουσία όλων των αγαπημένων της προσώπων. Μία από τις πιο λαμπερές παρουσίες ήταν αυτή της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία μάλιστα είχε ξεχωριστό ρόλο, αφού που μαζί με τον Θοδωρή Μαροσούλη βάπτισαν το αγοράκι της αγαπημένης της φίλης και συνάδελφου της στο "MEGA Καλημέρα”. Το όνομα αυτού, Κωνσταντίνος-Βικέντιος.

Φαίη Σκορδά | Η ενόχλησή της όταν ρωτήθηκε για επανασύνδεση με τον Γιώργο Λιάγκα

Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης εμπλουτίστηκε σήμερα με μία σειρά νέων φωτογραφιών που ανέβασε η ξανθιά παρουσιάστρια, αποκαλύπτοντας τις λεπτομέρειες του outfit της, το οποίο λάτρεψαν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Britney Spears | Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της μετά την "απελευθέρωση" και τον αρραβώνα της

"υρίζω τυχαία κ να, πιάνω τη @dimi_choo να έχει σηκώσει κινητό κ να βγάζει φωτογραφία! Σκάω χαμόγελο όπως όλοι μας, σε αυτή την υπέροχη βάφτιση! Η καλή μου φίλη κ επι χρόνια συνεργάτιδα @florindu με τον αγαπημένο μας @arisgoutos , έδωσαν σε μένα κ τον άντρα μου @psycho_25 τη χαρά να γίνουμε νονοί στον Κωνσταντίνο- Βικέντιο κ τους ευχαριστούμε πολύ κ για τη τιμή κ για την άψογη φιλοξενία! Να μερικά στιγμιότυπα από τη βάφτιση κ τα μοιράζομαι με χαρά μαζί σας!", έγραψε.

"Το φόρεμα για το οποίο ρωτάτε πολλές, είναι δια χειρός της μοναδικής @lenakatsanidou, η οποία έκανε και ένα φόρεμα μινιατούρα για την Αλεξάνδρα, ύστερα από την επιθυμία της να είναι … "ίδια με τη μαμά!" Τα κοσμήματα είναι @stellacometa.gr. Ο @psycho_25 είναι δικός μου! Κάτω τα χέρια! Μπορείτε όμως να κοιτάτε! 😂😂😂❤️❤️❤️ Το μακιγιάζ κ το μαλλί κόκκαλο από εκείνο το πρωί, δια χειρός @thanosvogiatzis".

Δες τις νέες φωτογραφίες: