Follow us

Η Μαρία Ηλιάκη στην Ελένη Μενεγάκη: Οι προσωπικές αποκαλύψεις, η ζωή με το μωρό & η επιστροφή στην Ελλάδα και την τηλεόραση

"Για κάποιο περίεργο λόγο, μου έλεγε ο Στέλιος πως τέτοια αναισθησία σε έγκυο δεν είχε ξαναδεί στη ζωή του. Ήμουν στον κόσμο μου".

MissBloom TEAM
Μαρία Ηλιάκη NDP

Καλεσμένη στην "Ελένη" ήταν η Μαρία Ηλιάκη, το μεσημέρι της Πέμπτης. Η γνωστή παρουσιάστρια επέστρεψε στην εκπομπή της κορυφαίας παρουσιάστριας της ελληνικής τηλεόρασης παραχωρώντας την πρώτη της συνέντευξης μετά τη γέννηση του παιδιού της.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν κάνει πρεμιέρα στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου στο MEGA με την εκπομπή "Τι λες τώρα;", η Μαρία Ηλιάκη εξήγησε πώς πήρε την απόφαση να αφήσει την Ελβετία, όπου ζούσε ο σύντροφός της τα τελευταία χρόνια, και να επιστρέψουν μαζί στην Ελλάδα με αφορμή την τηλεοπτική της επάνοδο. "Το συζητούσαμε να επιστρέψουμε προς Ελλάδα. Δεν είναι για πολύ αυτές οι χώρες. Εμείς λέγαμε πάντα με τον Στέλιο να κατηφορίσουμε γιατί εκεί δεν μας σήκωνε πολύ το κλίμα" είπε χαρακτηριστικά η γνωστή παρουσιάστρια.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ