Follow us

Λένα Δροσάκη | Οι δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη

"Δεν έχει τελειώσει το θέμα, ένιωσα ανακούφιση για τα πρώτα δείγματα."

lena drosaki NDP Photo Agency

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου "Χαμογέλα και πάλι" βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου η Λένα Δροσάκη, η οποία μίλησε με ειλικρίνεια και μεγάλη συναισθηματική φόρτιση για την εμπειρία της με το ελληνικό #Metoo.

Μεταξύ άλλων, η Λένα Δροσάκη αναφέρθηκε και στην Κάτια Δανδουλάκη, θέλοντας να την ευχαριστήσει δημοσίως για τη βοήθεια που της πρόσφερε την περίοδο που συνεργαζόταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Μίλησε μάλιστα για πρώτη φορά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος κρατείται στην φυλακή Τρίπολης με τις κατηγορίες για βιασμό.

Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου και Δροσάκη για Φιλιππίδη | "Όσο δεν μιλάμε, τόσο περισσότερο ανησυχεί"

Η Λένα Δροσάκη περιέγραψε τα συναισθήματα της, πριν, μετά και κατά τη διάρκεια που ήρθαν στο φως οι άσχημες και καταδικαστέες εμπειρίες που είχαν η ίδια και άλλες συνάδερφοι της με τον ηθοποίο.

"Στην αρχή αρρώστησα, ανέβασα πυρετό. Το βίωσα πάλι, λέγοντάς το και στον δικηγόρο. Μετά προσπαθούσα να είμαι λειτουργική γιατί είχα και το παιδί. Οπότε προσπαθούσα να αποστασιοποιηθώ. Δεν ήταν εύκολο.

Έκλεινα τηλεοράσεις, δεν διάβασα τι έλεγαν, προσπαθούσα να προστατέψω τον εαυτό μου. Μετά ήρθε η αγωνία για το τι θα γίνει. Δεν έχει τελειώσει το θέμα, ένιωσα ανακούφιση για τα πρώτα δείγματα. Το πιο σπουδαίο είναι ότι μέσα από το κίνημα metoo είναι ότι κάτι συνέβη.

Εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου αυτοί οι άνθρωποι που τα κάνουν αυτά, να ζητήσουν βοήθεια. Να μην δίνουν την πληγή τους πάνω σε κάποιον άλλον.

Αν είχα τον Πέτρο Φιλιππίδη απέναντί μου, δεν θα του έλεγα τίποτα. Τι να πω; Με την πράξη μου μίλησα".

Δες εδώ τη συνέντευξη της στο Mega

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ