Follow us

Όλα όσα είπε η Monica Bellucci στον Νίκο Μουτσινά (βίντεο)

Η ηθοποιός επισκέφθηκε τη χώρα μας στο πλαίσιο των 3 παραστάσεων που θα παρουσιάσει στο Ηρώδειο.

MissBloom TEAM

Η Monica Bellucci μόλις χθες προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος και εδώ και κάποιες ώρες βρίσκεται στη χώρα μας. Η Ιταλίδα ηθοποιός ταξίδεψε στην Ελλάδα στο πλαίσιο των παραστάσεων που θα δώσει στο Ηρώδειο, υποδυόμενη τη Μαρία Κάλλας στο επιτυχημένο έργο του Tom Volf "Μαρία Κάλλας: Επιστολές και αναμνήσεις" στις 21,22 και 23 Σεπτεμβρίου.

H Monica Bellucci μιλάει στη Madame Figaro λίγο πριν υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο

Ύστερα από τη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πολυαναμενόμενη ερμηνεία της σε έναν ρόλο που όπως δήλωσε την ενέπνευσε ιδιαίτερα, η ηθοποιός συνάντησε τον Νίκο Μουτσινά, εμφανιζόμενη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ "Καλό Μεσημεράκι", παραχωρώντας μία αποκλειστική συνέντευξη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής, ο παρουσιαστής είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά την Ιταλίδα ηθοποιό και να θέσει τις ερωτήσεις του, ενώ φυσικά δεν έχασε στιγμή το χιούμορ του.

Οι δυο τους μίλησαν τόσο για τον ρόλο που έχει την ευκαιρία να ερμηνεύσει ξανά μετά την εξάπλωση του κορονοϊού, τον χαρακτήρα της Μαρίας Κάλλας που πραγματικά την άγγιξε γιατί εκτός μία ντίβα, ήταν μία βαθιά συναισθηματική γυναίκα, για τη δική της ζωή και τους στόχους της αλλά και το πώς είναι σαν μαμά, όσο για τα μέρη της Ελλάδας που λατρεύει να επισκέπτεται κατά καιρούς.

Δες παρακάτω όλη τη συνέντευξη:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ