Follow us

Φωτεινή Γεωργαντά | Παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Rostislav Romanov της θρυλικής δυναστείας

Ο γάμος υπερπαραγωγή στο Παρίσι.

MissBloom TEAM
wedding iStock

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, πρίγκιπα Rostislav Romanov, παντρεύτηκε έπειτα από δέκα χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός γιου, η Φωτεινή Γεωργαντά.

Loading...

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, ενώ σύμφωνα με το περιοδικό Hello και τη Τζοβάννα Βλαχάβα, τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Jean de Doubna, Αρχιεπίσκοπο Ρωσικών Ορθόδοξων Εκκλησιών στη Δυτική Ευρώπη.

Loading...

Την τελετή ακολούθησε δεξίωση στο πριβέ κλαμπ Cercle de l’Union interalliée, το οποίο στεγάζεται σε ένα υπέροχο αρχοντικό του 18ου αιώνα.

Ποια είναι η Φωτεινή Γεωργαντά

Δείτε: Ποια είναι η Φωτεινή Γεωργαντά που παντρεύτηκε τον εκκεντρικό Ρώσο πρίγκιπα: Ο Έλληνας βιομήχανος πατέρας, η γνωριμία με τον πρίγκιπα και το πρωτόκολλο.

Ποιος είναι ο σύζυγος της Φωτεινής Γεωργαντά

Ο Ρώσος πρίγκιπας, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, είναι ο απόγονος της θρυλικής δυναστείας των Romanov.

Loading...

Μάλιστα, όπως διαβάζουμε, το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον Οκτώβριο του 2019 στο Λονδίνο και είχε αρχικά προγραμματίσει να τελέσει τον θρησκευτικό του γάμο τον περασμένο Ιούνιο στην Αγία Πετρούπολη. Ωστόσο, όπως πολλοί άλλοι γάμοι έπεσε "θύμα" της πανδημίας και αναβλήθηκε λόγω Covid-19.

Loading...
Loading...

Η Φωτεινή Γεωργαντά δηλώνει στο περιοδικό

"Από την πρώτη στιγμή αισθανόμασταν έντονα ότι τώρα δεν είναι η ώρα για μεγάλα γεγονότα, όταν ολόκληρος ο κόσμος έχει συγκλονιστεί από αυτή την πανδημία. Θέλαμε να γιορτάσουμε την αγάπη μας και την ένωση των οικογενειών μας, αλλά να θυμόμαστε όλους όσους έχουμε χάσει".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ