Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της Τζούλιας Νόβα με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο

Τα πρώτα πλάνα του γάμου, το εντυπωσιακό νυφικό αλλά και το μανικιούρ που εντυπωσίασαν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Νωρίτερα σήμερα το απόγευμα, 22 Σεπτεμβρίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου η Τζούλια Νόβα και ο Μιχάλης Βιτζηλαίος. Το μοντέλο και πρώην κορίτσι του "Τροχού της τύχης", που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και πρόκειται σύντομα να γίνει μητέρα, αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης με τον αγαπημένο της.

Ο πολιτικός γάμος τελέστηκε στο Μπάφι της Πάρνηθας παρουσία λίγων και εκλεκτών καλεσμένων ενώ από τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μπορούμε να δούμε την εντυπωσιακή εμφάνιση της νύφης, με το αιθέριο, πργκιπικό νυφικό της αλλά και τις μικρές λεπτομέρειες του beauty look της που συνέθεσαν την bridal εμφάνισή της.

Όπως είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες η μέλλουσα μαμά, δεν ήθελε να φαίνεται η κοιλίτσα της κάτω από το νυφικό, εξού και επέλεξε με προσοχή τη γραμμή και το κόψιμό του. Όντως, με δυσκολία μπορέσαμε να διακρίνουμε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της καθώς η επιλογή του νυφικού της μπόρεσε να την καμουφλάρει εξ᾽ολοκλήρου.

Δες το πρώτο "επίσημο" πλάνο από τον γάμο της με την ίδια ντυμένη νυφούλα στο πλευρό του συζύγου της:

Ενώ στα πλάνα που δημοσίευσε πριν λίγη ώρα στα stories της, μπορούμε να διακρίνουμε τόσο το bridal μανικιούρ της όσο και το χτένισμα και το makeup της. Τα μαλλιά της ήταν πολύ μακριά σε χαλαρές μπούκλες που πλαισίωναν όμορφα την πλάτη της ενώ το μακιγιάζ κινήθηκε σε nude και παλ ροζ τόνους, τονίζοντας τα όμορφα χαρακτηριστικά της. Eπιπλέον, ανέβασε φωτογραφίες όπου ποζάρει με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο μετά την τελετή και μπορούμε ξεκάθαρα να δούμε ότι το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Δες τις φωτογραφίες: