Μύρωνας Στρατής - Κατερίνα Ζαπάρδα | Δεύτερο παιδί για το ζευγάρι;

Λίγο καιρό μετά τον γάμο τους.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Στην πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" παραχώρησε συνέντευξη ο Μύρωνας Στρατής το πρωί της Τετάρτης (22/9). Μιλώντας για τον πρόσφατο γάμο του με την Κατερίνα Ζαπάρδα και τον ερχομό του παιδιού τους, ο τραγουδιστής αποκάλυψε και την επιθυμία του να αποκτήσουν δεύτερο παιδάκι. Να σου θυμίσουμε ότι το ζευγάρι έχει έναν γιο, τον ενός έτους Νικόλα.

Μύρωνας Στρατής - Κατερίνα Ζαπάρδα | Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους και το εντυπωσιακό νυφικό

"Άλλαξαν πολλά πράγματα στη ζωή μου τα τελευταία δύο χρόνια, δεν είμαι πλέον σε σχέση, είμαι παντρεμένος. Έχω περάσει από διάσημη σχέση και είναι από τα πιο παράξενα πράγματα που έχω βιώσει με βάση το πώς αισθάνομαι άνετα ή όχι. Το κάνω πολύ φειδωλά γιατί μου προκαλεί πολύ μεγάλο άγχος αυτή η προβολή.

Η Κατερίνα υπάρχει στη ζωή μου τα τελευταία έξι-επτά χρόνια. Είχαμε έναν κοινό φίλο, είχαμε πει ένα "γεια". Όταν γνωριστήκαμε ήμασταν και οι δύο σε άλλη σχέση, αλλά έτυχε να πηγαίνουμε στο ίδιο γυμναστήριο.

Το παιδί μας είναι καρπός αγάπης, απλά βιάστηκε να έρθει στον κόσμο, ήρθε ενάμιση μήνα νωρίτερα και δεν προλάβαμε να κάνουμε ούτε σύμφωνο συμβίωσης. Δηλαδή το παιδί όταν γεννήθηκε πήρε το όνομα της μαμάς του.

Τραγουδούσα σε ένα μαγαζί στην Πάτρα και όταν κατέβηκα από τη σκηνή έμαθα από μία φίλη της ότι η Κατερίνα γεννάει, ταράχτηκα, αλλά έπρεπε να ελέγξω το συναίσθημα γιατί είχα και να οδηγήσω.

Είναι πολύ συγκινητικό να πιάνεις στα χέρια το παιδί και μάλιστα σε εποχές Covid που το μωρό μας ήταν στη θερμοκοιτίδα και το βλέπαμε εναλλάξ για δέκα λεπτά τη μέρα. Μοιάζει και στους δύο, θα κάνει γυμναστικές επιδείξεις. Δεν κάθεται σε ησυχία και είμαι μπαμπάς που τα κάνει όλα".

Δες αναλυτικά όσα δήλωσε