Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για την εγκυμοσύνη της στα 44 | "Είχα μεγάλη αγωνία αν θα μπορέσω"

Η παρουσιάστρια έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη.

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή την επιστροφή της στην τηλεόραση και στο τηλεοπτικό σπίτι του Mega, παραχώρησε μία εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη, μιλώντας για την απόφασή της να αποχωρίσει από το τηλεοπτικό σκηνικό και να απέχει από την προηγούμενη σεζόν, για τις δύσκολες στιγμές της, για το ξεκίνημά της και την επιλογή της να μείνει έγκυος στα 44, που δεν μετανιώνει στιγμή.

Υπέροχη | Η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ λίγες ημέρες πριν γίνει 52 ετών

Αρχικά, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε φυσικά στον ελέφαντα στο δωμάτιο που δεν ήταν άλλος από την απουσία της από την τηλεόραση και τα συναισθήματά της, αλλά και για το ξεκίνημά της στον Πρωινό Καφέ. Η ίδια απάντησε πως: "Νιώθω πολύ όμορφα εδώ στο Mega. 21 Μαϊου αποφάσισα να μοιραστώ πως είναι η τελευταία σεζόν στον Alpha. Δεν είχα βάλει στο μυαλό μου αν ξαναδουλέψω και πότε αν θα είναι γρήγορα ή αργά. Ήξερα σίγουρα ότι την επόμενη σεζόν θα ήμουν σπίτι μου. Την ημέρα που αποχαιρέτησα τον κόσμο στην τελευταία μου εκπομπή, 1η Ιουλίου, είχα όλη την συγκίνηση του "γεια σας", αλλά δεν αισθάνθηκα ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου λέξη με τους ανθρώπους που με παρακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια.

Λόγω του κορονοϊού δεν βγήκα από το σπίτι μου. Λες να γύρισα στην τηλεόραση για 1, 3, 5 ταξίδια; Όχι. Στα θέματα της δουλειάς είμαι πολύ αργή στις αποφάσεις μου. Τα επεξεργάζομαι πολύ, όλα τα σενάρια. Ένιωσα ότι έχω πολύ πράγμα να βγάλω εδώ και μου έλειψε όχι τόσο ο φακός όσο η επαφή με τους ανθρώπους. Κατά τον Δεκέμβρη άρχισα να σκέφτομαι πώς νιώθω, πως είμαι, τι θέλω, θέλω, μήπως θέλω, κι αν θέλω, τι θέλω; Μου έχει γίνει πρόταση να κάνω κι άλλα πράγματα στην τηλεόραση, αλλά θέλω να κάνω αυτό. Δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες, είναι ένα βαρύ φορτίο γι’ αυτόν που του το φοράνε.

Ίσως όταν φύγω για τα καλά, γιατί τώρα έφυγα για λίγο, να βλέπω και πιο εύκολα να χαρακτηρίζω κάποια πράγματα. Ακόμα και όταν ήμουν εκτός τηλεόρασης, εγώ ένιωθα ότι ήμουν μέσα. Όταν ξεκινούσα την τηλεόραση ούτε πίστεψα ποτέ ότι θα κάνω αυτή τη διαδρομή στην τηλεόραση. Ο Πρωινός Καφές ήταν κάτι πολύ βαρύ και πολύ δύσκολο για ένα κορίτσι σαν εμένα. Όταν ξεκινούσα σκεφτόμουν απλά ότι πρέπει να δουλέψω, πρέπει να είμαι αυτόνομη, θέλω να πατάω στα πόδια μου γερά. Δεν έχω έρθει αντιμέτωπη στη δουλειά με συμπεριφορές που θα μπορούσα να καταγγείλω. Ανακάλυψα μόνη μου ότι μου ταιριάζει να μην απαντάω σε αυτά που γράφονται για μένα".

Επιπλέον, η παρουσιάστρια δε δίστασε να αποκαλύψει προσωπικές της σκέψεις σε στιγμές που η ψυχολογία της δεν βρισκόταν στα καλύτερά της. Ειδικότερα, η Ελένη Μενεγάκη δήλωσε: "Όταν κάνεις ζωντανή εκπομπή, αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά όλα μαθαίνονται. Ο καθένας μας βρίσκει τον τρόπο να αντιμετωπίσει τα πάντα. Για μένα τα πιο σοβαρά απ’ όλα είναι τα θέματα υγείας. Άρα όλα τα άλλα που μπορεί να συμβούν μες στην καθημερινότητα και δυσκολίες μέσα στη δουλειά, που πάντα υπάρχουν σε όλα τα επαγγέλματα, δεν θα βρεις πώς θα τα διαχειριστείς και πώς θα τα αντιμετωπίσεις;

Πώς θα σφίξεις τα δόντια και πώς θα δώσεις ένα χαμόγελο στον άλλον που μπορεί να περνάει κάτι χειρότερο και ίσως περιμένει από σένα να του μεταδόσεις μια ανεμελειά; Τίποτα δεν είναι εύκολο. Μου έχει συμβεί να κλαίω, να σκουπίσω τα μάτια μου, να βάλω κολλύριο και να μπω μέσα στο πλατό και να προσπαθήσω να συντονιστώ. Για αυτό χρειάζεσαι πάντα καλούς συνεργάτες. Όταν είσαι μαζί με κάποιους ανθρώπους κάθε μέρα είναι αδύνατο να μη γίνεται φίλοι. Και φίλος δεν είναι μόνο αυτός με τον οποίο πηγαίνεις βόλτα".

"Όλα τα χρόνια της δουλειάς στην τηλεόραση ακουμπούσα πολύ ψυχολογικά πάνω στους συνεργάτες μου. Δεν ξέρω αν οι ίδιοι όλοι το καταλάβαιναν, κάποιοι μπορεί. Όλα μας έχουν συμβεί. Και η προδοσία και η αχαριστία αλλά γιατί να μείνουμε σε αυτό; Θέλω να μένω στο άλλο, δεν θέλω να με μαυρίζω. Αρκετά πράγματα υπάρχουν στην καθημερινότητα μας που μας στεναχωρούν ή κάνουν την καρδιά μας να σφίγγεται".

Τέλος, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην τελευταία της εγκυμοσύνη της, που συνέβη μετά τα 40, κάτι που την προβλημάτισε ιδιαίτερα, μέχρι να φέρει στον κόσμο τη μικρή Μαρίνα.

"Αποφάσισα στα 44 μου να μείνω έγκυος και δόξα τον Θεό που τα κατάφερα γιατί είχα πάρα πολύ μεγάλη αγωνία αν θα μπορώ. Ήταν κάτι όμως το οποίο το θέλαμε πολύ. Μάλλον εγώ το ήθελα περισσότερο από τον σύντροφο μου μέχρι να γίνει. Δε με έβαλε ποτέ να σκεφτώ τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Αν αρχίσω να σκέφτομαι στα χρόνια που με ξέρετε και με βλέπετε μέσα από την τηλεόραση, σε αποφάσεις δικές μου πόσοι μπήκαν να σχολιάσουν και γιατί το έκαναν… Ο τρόπος που γίνεται, όμως, με έχει στεναχωρήσει τις στιγμές που συνέβαινε, με έχει προβληματίσει ότι "άραγε άλλα θέματα δεν υπάρχουν να ασχοληθεί κανείς παρά μόνο η δική μου προσωπική ή επαγγελματική ζωή" και έχω σκεφτεί σε άλλες φάσεις πως το ίδιο επαναλαμβάνεται από άλλες γυναίκες αλλά είναι πιο κουλ τα πράγματα", είπε χαρακτηριστικά.

Δες όλη τη συνέντευξη παρακάτω:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ